Cruise Light Trådlös kontrollenhet

Artikelnr: 152-850208-PLE Kategori:

Cruise Light trådlösa kontrollbox är den första på marknaden att styra all typ av belysning med ett enda knapptryck!

2,469,00 kr

Mer info

Cruise Light Trådlös kontrollenhet

Cruise Light trådlösa kontrollbox är den första på marknaden att styra all typ av belysning med ett enda knapptryck. Du får enastående funktioner för att ta din körupplevelse till nästa nivå. För varje förare, varje dag.

Den trådlösa kontrollboxen passar alla typer av fordon och kan styra all typ av fordonsbelysning tack vare den medföljande reläboxen. Den kommer med sex olika utgångskanaler, på totalt 700W. 2x 150W (15A) avsedda för Cruise Light blixtljusramper och 4x 100W (10A) för all typ av fordonsbelysning.

KONTROLLERA FUNKTIONERNA PÅ CRUISE LIGHT BLIXTLJUSRAMPER

Cruise Light kontrollbox och den medföljande reläboxen gör det enklare att styra alla Cruise Lights blixtljusramper, som till exempel att byta mönster eller slå på och av dem. Alla orangea knappar på kontrollboxen är dedikerade till Cruise Lights blixtljusramper, och mönstren visas på de omgivande lysdioderna. Du får också knappar för godkännande av dagsläge, nattläge och Cruise Light-läge.

KONTROLLERA ALL TYP AV FORDONSBELYSNING

Kontrollboxen passar alla typer av fordon och kan styra all typ av fordonsbelysning. Vilket är möjligt tack vare den medföljande reläboxen och de fyra utgångskanalerna på 100W (10A) vardera.

TRÅDLÖS KONTROLLBOX

Du kan enkelt använda kontrollboxen trådlöst med batterier (4x AAA, ingår ej) om du till exempel arbetar runt eller nära fordonet och behöver ändra belysningen eller varningsljusmönster utifrån. Du kan också placera kontrollboxen i hytten eller ansluta kontrollen till USB-kabeln som ingår.

TÅL TUFFA MILJÖER

Reläboxen tål tuffa miljöer, är vattentät, IP-klassad enligt IP67 och gummipackningarna skyddar kablarna.

Mer information

De sex utgångkanalerna styrs antingen av den trådlösa kontrollen eller signalkabeln. Använd kontrollboxen trådlöst med batterier (4x AAA, ingår ej), eller placera den någonstans i hytten eller anslut till USB-kabeln som ingår. Reläboxen tål tuffa miljöer, är vattentät, IP-klassad enligt IP67 och gummipackningarna skyddar kablarna.

 

Kontrollboxen är färgkoordinerad. Nio knappar är orangea, åtta är vita och en är blå. De orangea knapparna är dedikerade till Cruise Light blixtljusramper och kan till exempel byta varningsljusmönster. För de flesta funktioner är knapparna highlightade när de används och varningsljusmönstret visas i lysdioderna runt kontrollboxen. Du får också knappar för godkännande av dagsläge, nattläge och Cruise Light-läge.

 

Knapparna vänster, mitt och höger (left, center, right), används för trafikrådgivning och du kan blinka från höger till vänster, från mitten och ut eller från vänster till höger. Den blå knappen på kontrollboxen tänder och släcker all ansluten belysning och lamporna återgår till samma status som innan de släcktes med hjälp av den inbyggda minnesfunktionen. Om du håller inne knappen i tre sekunder slår du på all kopplad belysning.

 

Om du vill styra all belysning med reläboxen, kan du använda dig av signalkabeln. Vilket gör det möjligt att till exempel koppla ett backljus till någon av de fyra utgångskanalerna och använda det som ett arbetsljus med den trådlösa kontrollboxen. Du får helt enkelt en dubbelfunktion. Genom att använda Cruise Light trådlösa kontrollbox och den medföljande reläboxen är du alltid redo för att göra din passion synlig. Redo att ta din körupplevelse till nästa nivå. För varje förare, varje dag.

Fler Specifikationer

 • Volt (V DC): 10-35V DC
 • IP-class: 67
 • Colour housing: Black
 • ADR-approved: No
 • EMC: ECE R10

Ytterligare information

Vikt 1 kg
0
  Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken
   Beräkna frakt
   Tillämpa kod