Modellanpassat kit för Ymer 20″ till Passat 2015

Artikelnr: 113-1032-PLS Kategori:

Modellanpassat kit för att montera LED-extraljusramp modell Viklight Ymer 20″ eller Rigid SR20 på Volkswagen Passat från 2015.

3,695,00 kr

Mer info

Modellanpassat kit för Ymer 20″ till Passat 2015

Modellanpassat kit för att montera LED-extraljusramp modell Viklight Ymer 20″ på Volkswagen Passat från 2015.

Detta paketet innehåller allt som behövs för att enkelt och smidigt kunna montera en ledramp på din Passat. Det innehåller följande:

-Ledramp Viklight Ymer 20″
-Fästen skruvar och monteringsinstruktion
-Reläkabelsats DT

Canbusbox + läsare kan på vissa Passater behöver det i och med att de kan har en datastyrd helljussignal. Då tar man ut en vanlig 12V signal via den här canbusboxen och läsaren

OBS! Canbusbox+läsare säljes separat, finns även andra lösningar, välj en av våra canbuslösningar längst ner på denna sida. 

-E-märkt som extraljus
-Dubbla fästsystem, steglös skena och sidofötter.
-Specialbyggd nummerplåtshållare finns som tillbehör!
-Endast 38 mm hög, lätt och lättmonterad
-Bra ljuslängd, 1 lux vid 500 meter!
-Heltäckande Lexanlins för att undvika lacksläpp pga stenskott

Ymer är vår tunnaste LED-ramp hittills med endast 38mm höjd, något som ihop med den mycket låga vikten gör den lättmonterad under eller ovanför registreringsskylten. Ljusrampens längd motsvarar en vanlig svensk registeringsskylt. Rampen går att montera både stående och hängande.

E-godkänd för användning som extraljus på väg och referenstalet på höga 40 ger bra ljuslängd, Ymer 20-tum ger en lux på hela 500 meter!
Ymer har en ljusbild som förlänger fordonets ordinarie helljus.

Viklight Ymer har en heltäckande välvd polykarbonatlins som skyddar lacken från stenskott och underlättar vattenavrinning.
Denna LED-ljusramp omfattas av hela tre års garanti!

Vill du ha hjälp med montering så hör av dig till oss!

OBS! Vissa nyare Passater har Canbusstyrd helljussignal vilket innebär att helljussignalen är datastyrd och man behöver ha någon av våra canbuslösningar som omvandlar datastyrningen till en vanlig 12V-signal. Du måste då välja till det längst ner på denna sida.

För canbusbilar behövs någon av följande rekomenderade produkter här nedanför för att kunna få ut en vanlig 12V-signal! Är du osäker om din bil har canbusstyrd helljussignal? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Modellanpassat kit Ymer 20 för VW Passat 2015 och framåt Modellanpassat kit Ymer 20 för VW Passat 2015 och framåt Modellanpassat kit Ymer 20 för VW Passat 2015 och framåt Modellanpassat kit Ymer 20 för VW Passat 2015 och framåt Modellanpassat kit Ymer 20 för VW Passat 2015 och framåt

 

Ytterligare information

Vikt 4 kg
0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod