Modellanpassat kit till Viklight Ymer 20 för Golf från 2020-

Artikelnr: 113-1045-PLS Kategori:

Modellanpassat kit för att montera LED-extraljusramp modell Viklight Ymer 20″ på Volkswagen Golf av åttonde generationen (Mk.8) från 2020-

3,995,00 kr

Mer info

Modellanpassat kit till Viklight Ymer 20 för Golf från 2020-

Modellanpassat kit för att montera LED-extraljusramp modell Viklight Ymer 20″ på Volkswagen Golf av åttonde generationen (Mk.8) från 2020-

Paketet innehåller allt som behövs för en smidig och montering. Det som följer med är fästen, skruvar och monteringsinstruktion. En viklight Ymer 20″ och en reläkabelsats.

Viklight Ymer, vår populära enkelradiga LED-ramp har nu blivit uppdaterad och är nu starkare (13200 lumen mot tidigare 8100 lumen och lyser både bredare och runt 50 meter längre än tidigare!
Den nya kombinationsljusbilden med bredstrålande linser i ytterkanten sprider ljuset ut på vägens sidor så att det blir lättare att se djur och liknande som gömmer sig i mörkret!

Viklight Ymer 20″:

-E-märkt som extraljus
-Dubbla fästsystem, steglös skena och sidofötter.
-Specialbyggd nummerplåtshållare finns som tillbehör!
-Endast 38 mm hög, lätt och lättmonterad
-Bra ljuslängd, 1 lux vid 501 meter!
-Heltäckande Lexanlins för att undvika lacksläpp pga stenskott

Ymer är vår tunnaste LED-ramp hittills med endast 38mm höjd, något som ihop med den mycket låga vikten gör den lättmonterad under eller ovanför registreringsskylten. Ljusrampens längd motsvarar en vanlig svensk registeringsskylt. Rampen går att montera både stående och hängande.

E-godkänd för användning som extraljus på väg och referenstalet på höga 40 ger bra ljuslängd, Ymer 20-tum ger en lux på hela 501 meter!
Ymer har en ljusbild som förlänger och breddar fordonets ordinarie helljus.

Viklight Ymer har en heltäckande välvd polykarbonatlins som skyddar lacken från stenskott och underlättar vattenavrinning.
Denna LED-ljusramp omfattas av hela tre års garanti!

OBS! Denna bil har canbusstyrd helljussignal, vilket innebär att du kommer måste köpa till någon av våra canbuslösningar för att kunna ta ut helljussignalen. Det finns några alternativ här nedanför:

För hjälp med monteringen tveka inte på att höra av dig till oss!

Modellanpassat kit Ledramp VW Golf 2020 och framåt Modellanpassat kit Ledramp VW Golf 2020 och framåt Modellanpassat kit Ledramp VW Golf 2020 och framåt Modellanpassat kit Ledramp VW Golf 2020 och framåt Modellanpassat kit Ledramp VW Golf 2020 och framåt Modellanpassat kit Ledramp VW Golf 2020 och framåt

Ytterligare information

Vikt 3 kg
0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod