PVPro adaptrar | Olika varianter

Artikelnr: 163-141-PLE Kategori:

PowerVerter PVPro-sortimentet av USB-laddare har uppdaterats fullständigt till A & C-sortimentet, och kombinerar alla de fantastiska designkoncepten för USB-laddning på fordon i en enkel serie.

Från 445,00 kr

Från 445,00 kr

Variant
Detta val är obligatoriskt
PVPro-C, 1xUSB-C PVPro-AC, 1xUSB-A, 1xUSB-C PVPro-S, 1xUSB PVPro-D, 2xUSB PVPro-SFf, 1xUSB PVPro-DFf, 2xUSB
Clear selection

Mer info

PVPro adaptrar | Olika varianter

PowerVerter PVPro-sortimentet av USB-laddare har uppdaterats fullständigt till A & C-sortimentet, och kombinerar alla de fantastiska designkoncepten för USB-laddning på fordon i en enkel serie. Modeller finns nu tillgängliga med både USB A- och C-anslutningar, inklusive Single och Double A samt Single C och en kombinerad Dual A & C-utgångsversion.
Förutom standard (bakre passform) finns alla modeller även i frontpassform. Detta är ett populärt alternativ när åtkomsten till bakutrymmet är begränsad, och möjliggör även snabb borttagning och byte om det behövs.

Inträngningsskydd är IP30 som standard. PVPWp-versionerna behåller dock den slimmade designen och erbjuder förbättrat skydd till IP65 (inte kontakter). De robusta PV65R-versionerna som också är IP65 (ej kontakter), erbjuder extra transientskydd och är särskilt lämpliga i mer krävande miljöer som för installation i fordonsväggar.

Uteffektprestandan har också förbättrats. Förutom att ladda både Apple- och Android-mobiltelefoner erbjuder USB C-modellerna högre strömutgångar för begränsad laddningshjälp på surfplattor och bärbara datorer.
Standardversioner kräver endast 20 mm (typiskt) bakre utrymme och kan enkelt installeras i buss- och bussryggstöd, väggar och instrumentbrädor. En serie av installationsmoduldesigner möjliggör eftermontering av undersätes-, bords- och väggmontering.

Alla enheter installeras genom ett 30 mm hål. Enheter i standardformat hålls kvar av en bakre mutter medan versionerna med främre passform har en ram med manipuleringssäker täckring. Inmatningseffekten sker via två 6,3 mm push-in flat passformade bilterminaler.

Alla A- och C-laddare har samma dimensioner och är utbytbara med den ständigt populära PVPro-serien. Elektroniskt inkluderar designen omvänd polaritetsskydd och automatiskt kortslutningsskydd, så i händelse av manipulering eller kompromiss kommer enheten att stängas av och sedan starta om igen när felet har åtgärdats.

Ytterligare information

Vikt 0,1 kg
Variant

PVPro-C, 1xUSB-C, PVPro-AC, 1xUSB-A, 1xUSB-C, PVPro-S, 1xUSB, PVPro-D, 2xUSB, PVPro-SFf, 1xUSB, PVPro-DFf, 2xUSB

0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod