Chemical Of Sweden – Acid wheel Cleaner | Fälgrengöringsmedel

Artikelnr: 27-1005-PLE Kategori:

Inbränt bromsdamm, rostfilm, miljöskador och annan oorganisk smuts avlägsnas extremt snabbt och grundligt.

109,00 kr

Mer info

Chemical Of Sweden – Acid wheel Cleaner | Fälgrengöringsmedel

Acidic powerful wheelcleaner that nothing stops

TRÖTT PÅ DÅLIGA RESULTAT FRÅN FÄLGMEDEL? ACID WHEEL CLEANER ÄR DEN BEPRÖVADE FAVORITEN!

Vad är det? Acid wheel cleaner är en syrabaserad fälglrengöring som har utformats för beröringsfri fälgrengöring eller enkel djuprengöring av fälgen. Riktigt simpel att använda då den arbetar extremt effektivt, inbränt bromsdamm, rostfilm, miljöskador och annan oorganisk smuts avlägsnas extremt snabbt och grundligt.
Det bästa av allt är att den lämnar en glansig yta efter sig tack vare sin grymma formula, allt på bara 3 steg spraya på låt verka spola av lättare än så blir det inte. Funkar även riktigt grymt att använda i hemmet och rengöra kalkfläckar med!
Vad är den gjord av? Acid wheel cleaner använder en unik blandning. Vad detta betyder exakt är att blandningen vi har använt är lättare än vatten på molekylär nivå, och detta gör att produkten kan penetrera kraftigt bromsdamm och smuts snabbare än någon annan hjulrengöring vi har stött på.
Vad är fördelarna? De viktigaste egenskaperna för Acid wheel cleaner måste vara dess prestanda. Den utvecklades först med principen att de flesta tycker att fälgrengöring är jobbigt, därför ville vi göra en produkt som i de flesta fall kan användas som ett kontaktlöst rengöringsmedeL. Naturligtvis kan inte alla hjul rengöras på detta sätt, men Acid wheel cleaner gör det lättare att rengöra även de värsta tänkbara hjulen!
Hur passar det in i tvättprocessen? Acid wheel cleaner används helst innan du förtvättar din bil, och även innan du använder någon fallout remover. Detta gör att den kan göra det tunga lyftet när det kommer till rengöring. Dessutom är den ett exceptionellt båtgöringsmedel och har förmågan att ta bort ingrodd smuts under båtens vattenlinje. När det kommer till en robust och pålitlig fälgrengörare som inte bryter banken, är det svårt att komma på ett mer hållbart alternativ.

Hur produkten används

Applicera produkten

Låt verka upp till 5 minuter och skölj sedan av med vatten.

Skulle det behövas gör om ovanstående steg och agitera med en pensel.

Var försiktig på känsliga ytor och låt ej torka in.

Testa alltid produkten på en liten yta först.

Produkten bör normalt användas som den är på torra ytor, men kan spädas med vatten efter behov till 1:4.


SPÄDNING

Används outspädd eller 1:4

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg
0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod