Chemical Of Sweden – APC Tropical | Allrengöringsmedel

Artikelnr: 27-1011-PLE Kategori:

Särskilt användbart för bilägare med stora infotainmentskärmar och beröringskänsliga paneler. En annan är uppfräshningen av alcantara/mocka.

99,00 kr

Mer info

Chemical Of Sweden – APC Tropical | Allrengöringsmedel

Anti-Static Interior Detailer & Cleanser

EN EXTREM 1-STOPPS PRODUKT SOM RENGÖR ALLA YTOR INKLUSIVE LÄDER OCH ALCANTARA, EN EXTREMT BRA APC!

Vad är det? APC är ett extremt bra rengöringsmedel som är lämpligt på alla ytor inuti ditt fordon, inklusive Alcantara och läder. Även för motorrumsrengöring, dörrgångar och nästan allt däremellan.
Tack vare sin speciella formula lämnar den inga rester efter sig och är säker att använda på allt innuti och utanpå ditt fordon. Även en riktigt grym produkt att ha i hemmet då den rengör alla ytor även där. Säljs i ett superkoncentrat, APC är riktigt prisvärt då 500 ml kan späs till ca 5 L färdig produkt.
Vad är den gjord av? Dess speciella formula möjliggör utmärkt rengöring av fetter, klibbiga rester och allt fär mellan som finns i fordon.
Eftersom det avdunstar snabbt kan du använda APC för att fräscha upp interiören och i synnerhet rattar och ofta vidrörda områden eftersom det kommer att återställa dem till en perfekt ren matt finish med uppfriskande doft.
Vad är fördelarna? Eftersom APC är så lätt att använda har den ett antal potentiella användningsområden.
Speciellt det allmänna underhållet av din interiör är där denna produkt utmärker sig och det antistatiska lager som den lämnar efter sig är särskilt användbart för bilägare med stora infotainmentskärmar och beröringskänsliga paneler. En annan är uppfräshningen av alcantara/mocka.
Det är fantastiskt för att väcka detta till liv igen och även ta bort denim- och bläckfläckar från säten som har detta material. Används med en mjuk borste för den perfekta looken.
Hur passar den in i tvättprocessen? APC används vanligtvis för invändiga rengöringsuppgifter, såsom läder, alcantara och all invändig plast. Den är dock mycket effektivt mångsidig produkt därav namnet APC (All Purpose Cleaner) så den kan även användas för att rengöra dörrgångar, motorrum och utvändiga detaljer.

Hur produkten används

Produkten spädes med vatten 1+4 delar. Applicera/ spraya produkten på ytan som skall rengöras och låt det verka. Bearbeta vid behov med en rengöringsborste, svamp eller rengöringsduk. Torka torrt med en ren microfiberduk. Upprepa vid behov.


SPÄDNING

Kan späs upp till 1:10 beroende på uppgift.

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg
0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod