Chemical Of Sweden – EVO QD | Keramisk quick detailer

Artikelnr: 27-1018-PLE Kategori:

Försegling som glans och hållbarhet, otroligt hal både vid beröring och för vattenavrinning under körning.

149,00 kr

Mer info

Chemical Of Sweden – EVO QD | Keramisk quick detailer

The Ultimate Ceramic Quick Detailer

SNABBHET, GLANS, HYDROFOBIK OCH LÄTT ANVÄNDNING. ALLT UPPSLUTET I EN GOTT LUKTANDE QUICK DETAILER

Vad är det? EVO QD har designats för att vara en produkt som tänjer på gränserna för vad som är möjligt från en quick detailer.
Försegling som glans och hållbarhet, otroligt hal både vid beröring och för vattenavrinning under körning. Allt samtidigt som det är lika enkelt att använda som en snabbvax och torka och behåller den samma grymhet av vad en quick detailer ska vara.
Samtidigt som den luktar riktigt gott så lägger den ner in riktigt bra barriär och går även att lägga på en blöt lack!
Vad är den gjord av? Du kan lita på de mest uppdaterade siloxan (Si02) polymererna som utgör ryggraden i denna formula.
Vi har blandat dessa vid ett mycket specifikt pH, tillsammans med ett vätmedel som hjälper till att sprida och binda produkten.
Dessa kombinerade, ger en superenkel applicering med utmärkt täckning från endast en fin dimma-applicering samtidigt som produkten tillåter fördelning att tvärbinda och binda till ytan på din lack.
Vad är fördelarna? Spraya, torka och gå iväg. Det blir verkligen inte mycket enklare än EVO QD. För en sådan enkel användning förväntar du dig vanligtvis dåliga resultat på vissa områden.
Men det här är ingen normal QD, den utmärker sig verkligen på alla områden och det är därifrån namnet kommer EVO QD, pushar verkligen på möjligheterna för vad som kan uppnås från en QD.
Hur passar den in i tvättprocessen? EVO QD används bäst som antingen ett sista stegs skydd eller som en toppcoat för befintligt skydd.
Den är lämplig att använda som torkhjälpmedel på blöt lack, men det kan försämra dess prestanda något, så vi rekommenderar alltid att du använder den på ett rent och torrt fordon för bästa resultat.

Hur produkten används

 • Blöt bil: Spraya över medans bilen fortfarande är våt efter tvätt, behövs inga större mängder. Du ser när vattnet pärlar sig på bilen. Spola sedan av (gärna med högtryck) bilen rikligt med vatten. Blås eller eftertorka hela bilen.

 

 • Torr bil: Används outspädd. Undvik att arbeta på varma ytor och i direkt solljus. Spraya direkt på ytan och polera sedan av ytan med en mikrofiberduk. Lämnar inte några rester på plast och gummidetaljer. Kan användas över hela bilen.

SPÄDNING

Används outspädd

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg
0
  Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken
   Beräkna frakt
   Tillämpa kod