Chemical Of Sweden – EVO Snabbvax

Artikelnr: 27-1017-PLE Kategori:

EVO är baserad på en modifierad Si02, som kombineras med 2 andra nyckelkomponenter för att främja spridning och borttagning av produkten utan polering.

99,00 kr

Mer info

Chemical Of Sweden – EVO Snabbvax

BOOSTED SLICKNESS, BEADING AND GLOSS

DEN ENKLASTE SNABBAVAXEN ATT ANVÄNDA MEDANS DEN LEVERERAR FANTASTISKA RESULTAT OCH NU HAR VI ÖKAT GLANSEN OCH AVRINNINGEN MED 50 %

Vad är det? EVO är den mest mångsidiga och enklaste skyddsprodukten i hela vårt sortiment.
En snabb applicering gör att ditt fordon ser riktigt glänsande ut, hal vid beröring och får extrema vattenpärlor. Resultaten är ännu mer imponerande när du tänker på att detta kan uppnås med en enkel applicering och torka av.
Den begränsade upplagan har en unik formel som skiljer sig drastiskt i utseende från originalprodukten.
Vad är den gjord av? EVO är baserad på en modifierad Si02, som kombineras med 2 andra nyckelkomponenter för att främja spridning och borttagning av produkten utan polering, vilket skapar en vackert enkel men kraftfull och viktigast av allt njutbar produkt.
EVO delar också en del organisk kemi med carnauba, och är direkt kompatibelt topp skydd för nästan alla carnaubavaxer på marknaden.
Vad är fördelarna? Möjligheten att ta trött och tråkig lack för att framstå som blank på några sekunder har gjort denna snabbvax gynnsam. Dess förlåtande natur gör att den kan användas i mycket kalla och även mycket varma temperaturer.
Och är säker att använda på glas och alla andra yttre ytor. Vissa andra snabbvaxer kan vara bra på 1 eller 2 områden, håller EVO mycket bra i alla 3. Hållbarhet 8+ veckor, betydande glansförbättring och utmärkt vattenbeteende.
Hur passar den in i tvättprocessen? Du kan använda EVO som ett snabbtorkande hjälpmedel genom att spraya det på ett vått fordon och sedan torka, som ett snabbt sätt att torka av yttre glas och lägga till lite skydd och även på ett torrt fordon för bästa möjliga resultat.
En av dess bästa egenskaper är att den inte kräver någon polering, eftersom alla rester helt enkelt kommer att förångas för att lämna dig med en felfri finish varje gång.

Hur produkten används

Används outspädd. Undvik att arbeta på varma ytor och i direkt solljus. Spraya direkt på ytan och polera sedan av ytan med en mikrofiberduk.

Lämnar inte några rester på plast och gummidetaljer. Kan användas över hela bilen.


SPÄDNING

Används outspädd

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg
0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod