Chemical Of Sweden – Neon Wheel Cleaner | Fälgrengöringsmedel

Artikelnr: 27-1003-PLE Kategori:

“Neon green in color red when done, No dirt stands a chance”

129,00 kr

Mer info

Chemical Of Sweden – Neon Wheel Cleaner | Fälgrengöringsmedel

Neon green in color red when done, No dirt stands a chance

LYSER GRÖNT OCH TAR BORT SMUTSEN SOM INGENTING! SAMT PH NEUTRAL OCH SÄKER FÖR ALLA YTOR


Vad är det? Neon wheel cleaner en fälgrent utan dess like. Noggrant framtagen för att ge en riktigt wow känsla, en fälgrent som syns när du lägger den tack vare dess neon gröna färg. Tack vare dens geleaktiga sammansättning så ligger den kvar och verkar länge på fälgen utan att rinna bort. Både ph neutral och ändrar färg till röd när den verkat klart på fälgen. Den löser snabbt och effektivt upp bromsdamm, järnpartiklar m.m. Lägg ut den grön och spola av den röd enklare än så blir det inte.

 

Vad är den gjord av? Neon wheel cleaner använder en kemisk reaktion för att rengöra, i sin inledande fas reagerar den milda natriumtioglykolatsyran för att producera kraftig oxidation av järnpartiklar och kommer att göra dem till en mörkröd/lila färg. Samtidigt arbetar ammoniumjoner som ingår i den kemiska reaktionen för att bryta ner ingrodd smuts och annan förorening för att göra detta till ett riktigt effektiv fälgmedel.

 

Vad är fördelarna? Så länge vi kan minnas var Neon wheel cleaner och syrabaserade rengöringsmedel alltid två separata produkter. Fast nu med rigtigt smart kemi kan du ha en 2-i-1 produkt som verkligen överträffar båda och är otroligt säker på din bil. Hur passar det in i tvättprocessen? Neon wheel cleaner bör användas i förtvätts processen beroende på önskat resultat. Vi rekommenderar att du använder den innan förtvätt, och för att ta bort järnpartiklar på fälgarna och att använda den efter att fordonet har tvättats, så att produkten kan nå den inbäddade föroreningen mer effektivt.


Hur produkten används:

Applicera produkten på den yta som ska rengöras. Låt produkten verka några minuter innan du skrubbar med en fälgborste eller svamp/ microfiberduk. Skölj därefter av med vatten.


SPÄDNING:

Används outspädd

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg
0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod