Chemical Of Sweden – Plastic Coat | Plastförsegling

Artikelnr: 27-1021-PLE Kategori:

En fantastisk lösning för långvarig användning och professionella rekondare som letar efter bästa möjliga resultat. Håller upp till 6 månader!

119,00 kr

Mer info

Chemical Of Sweden – Plastic Coat | Plastförsegling

Advanced Plastic Restorer & Sealant

ÅTERSTÄLLER OMEDELBART BILENS ALLA PLASTDETALJER OCH GER DEM ETT OSLAGBART SKYDD OCH HÅLLBARHET OCH GER EN GRYM VATTENAVSTÖTNIG!

Vad är det? Plastic Coat är en kraftfull plast coating som återställer OEM-utseendet till blekta plastdetaljer på fordon.
Det är särskilt imponerande eftersom det i vissa fall kan hålla i upp till 6 månader, vilket gör det till en idealisk mellanting mellan en dressing med kort hållbarhet och en keramisk som vanligtvis håller i cirka ett år.
Vad är den gjord av? Formulan är baserad på en grym blandning av 3 premiumlösningsmedel som härstammar från Shells specialiserade kemidivision.
Dessa blandas med en fast polymer och flera flytande polymerer vid höga temperaturer för att skapa denna lättanvända produkt. Som avslutning, en skvätt sorbet citrondoft avrundar användarupplevelsen på ett snyggt sätt.
Vad är fördelarna? Plastic Coat är i en klass för sig. Vanligtvis hittar du en plast dressing som håller i några veckor i bästa fall eller en kermisk plast coating som kräver speciell förberedelse för att appliceras och som kan hålla runt ett år.
Plastic Coat är mellan dessa och kan appliceras som ett plast dressing, men håller i upp till 6 månader. Detta gör den till en fantastisk lösning för långvarig användning och professionella rekondare som letar efter bästa möjliga resultat. Förutom sin finish är Plastic Coat också extremt hydrofobisk och motstår kemikalier som vanligtvis skulle användas för att tvätta ditt fordon som kallavfettning och alkalisk foam.
Hur passar den in i tvättprocessen? Plastic Coat är en skyddsprodukt i sista steget, som bör appliceras på ditt fordon efter att det har rengjorts och torkats.
För bästa resultat rekommenderar vi att du rengör dina plastdetaljer med ett allrengöringsmedel som våran APC för att ta bort tidigare behandling eller smuts, eftersom dessa kan minska hållbarheten.

Hur produkten används

 1. Tvätta hela fordonet ordentligt.
 2. Torka av fordonet och alla plastedetaljer noggrant.
 3. För bästa resultat använd våran APC för att få bort eventuella gamla behandlingar och smuts.
 4. Spraya 2-3 sprays direkt i mikrofiber applikatorn och svep på plast panelerna.
 5. Låt dra några minuter torka sedan av eventuella rester.
 6. Njut av svarta plast paneler med en OEM finish!

SPÄDNING

Används outspädd

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg
0
  Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken
   Beräkna frakt
   Tillämpa kod