Chemical Of Sweden – Tar Remover | Kallavfettning

Artikelnr: 27-1007-PLE Kategori:

Extremt grym petroleumbaserad avfettning!

129,00 kr

Mer info

Chemical Of Sweden – Tar Remover | Kallavfettning

Powerful Tar Remover that melts off the contaminations!

EN EXTREMT KRAFTIG KALLAVFETTNING SOM EFFEKTIVT LÖSER UPP ALL TJÄRA, ASFALT OCH SVÅR SMUTS I DENS VÄG!

Vad är det? Tar remover är en extremt grym petroleumbaserad avfettning som du sträcker dig efter när det alkaliska medlet bara inte räcker till längre. Dess Tixotropiska effekt gör att den kan sprayas men även fastnar och stannar på den smutsiga ytan i upp till 15 minuter.
Medan produkten är kvar, börjar den verka för att lösa upp asfalt, tjära, klisterrester, olja, fett och liknande svår smuts. Tar även bort hårt inbitna tjär-och asfaltsprickar med enkelhet och låter dig enkelt skölja av den utan några bekymmer. Bästa av allt är att den går även att lägga på blöt bill tack vare sin speciella folmula!
Vad är den gjord av? Detta är en petroleumbaserad avfettning, vilket är viktigt när man vill ha en riktigt grym och mångsidig produkt. Dess ytaktiva ämnen är gjorda av det mest kraftfulla materialen, kombinerat med starka släppmedellöser den enkelt asfalt, tjära, klisterrester, olja, fett och liknande svår smuts.
Vad är fördelarna? Denna petroleumbaserad avfettning kan användas på flera sätt, från att spruta på och skölja av, till att spruta på och gnugga med en svamp i extrema fall . Vår personliga favorit metod måste vara att spraya på låta verka sedan skölja av. Även riktigt bra är att den innehåller att alcohol ämne som gör att den tränger igenom vattenytan, så den kan läggas även på en blöt bil. Detta är den ultimata motorrumsrengöraren!
Hur passar den in i tvättprocessen? Tar Remover används först i tvätt processen för bäst resultat, spraya på och låt verka sedan kan man lägga på Pear Sbowfoam direkt över för att slippa mellanspolning. Då ser man riktigt hur skummet bara drar ner all petroleumbaserad smuts. Kan även användas på blöt lack om man skulle se att man missat nått mitt i tvätten. Extremt bra för attt använda under en motortvätt för att få ett riktigt bra resultat.

Hur produkten används

Biltvätt

 • Om det sitter mycket lös smuts på bilen bör den sköljas av först, men det är inget krav.
 • Applicera alltid Tar Remover nerifrån och upp. Det är som regel bilens nedre del som behöver avfettning.
 • Låt produkten verka, men låt den inte torka in. (Om den börjar torka in, spraya på mer innan du sköljer av.)
 • Skölj alltid nerifrån och upp. Skölj av en sektion i taget.
 • Tvätta alltid bilen för hand efter avfettning. – Iakttag försiktighet med känsliga material, låt inte produkten torka in.

 

Motortvätt

 • Se till att motorn är kall.
 • Täck över känsliga elektriska komponenter som t.ex. generator, med plast- folie eller plastpåse.
 • Spraya hela motorn med Tar remover och låt produkten verka.
 • Skrubba med en borste där det behövs.
 • Skölj sedan av hela motorn med vatten. Om du använder en högtryckstvätt, ha ordentligt avstånd (minst 40 cm). Skall ej spädas.

SPÄDNING

Används outspädd

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg
0
  Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken
   Beräkna frakt
   Tillämpa kod