Chemical Of Sweden – Ultra Slick Shampoo | Keramiskt Schampoo

Artikelnr: 27-1010-PLE Kategori:

Revolutionerande produkt som innehåller keramiska partiklar som hjälper till att skydda din bil mot repor, UV-strålar, syror och andra skador.

229,00 kr

Mer info

Chemical Of Sweden – Ultra Slick Shampoo | Keramiskt Schampoo

Powerful shampoo with Si02 and crazy gloss

EXTREMT EFFEKTIVT OCH SUPER PACKAT MED KERAMISKA EGENSSKAPER SOM HELT ENKELT GER EN EXTREMT HÖG GLANS OCH OMATCHBAR AVRINNING!

Vad är det? ULTRA SLICK SHAMPOO är ett keramiskt bilschampo som är utformat för att ge din bil en djup rengöring, samtidigt som det ger en EXTREMT galnsig yta.
Det är en revolutionerande produkt som innehåller keramiska partiklar som hjälper till att skydda din bil mot repor, UV-strålar, syror och andra skador. Men det är inte allt. Ett keramiskt schampo ger också en djup och glänsande finish som håller länge. Detta beror på att de keramiska partiklarna reflekterar ljuset på ett sätt som ger en spegelblank yta.
Den vattenavvisande ytan är extremt hydrofobisk och bara skickar iväg allt vatten som kommer på bilen efter tvätt. Men bäst av allt är att man får en riktig allt i ett produkt som både rengör och lägger på ett extremt bra skydd som varar i ungefär 4 veckor.
Vad är den gjord av? Ett keramiskt bilschampo är uppbyggt av två huvudsakliga komponenter: rengöringsmedel och keramiska partiklar (Si02). Utöver dessa två huvudsakliga komponenter kan keramiskt bilschampo också innehålla andra tillsatser som hjälper till att bevara bilens glans och färg.
Dessa tillsatser kan inkludera polymerer och vaxer som hjälper till att skydda bilens lack och ge den en djupare glans.
De keramiska partiklarna i keramiskt bilschampo fungerar som en skyddande barriär som binder sig till bilens yta. Dessa partiklar hjälper till att skydda bilens lack från repor och andra skador genom att skapa en skyddande barriär som hindrar smuts och föroreningar från att fastna på ytan.
Vad är fördelarna? ULTRA SLICK SHAMPOO är också utformade för att avvisa smuts och föroreningar från bilens yta. Detta innebär att skräp som normalt skulle fastna på bilens yta, såsom fågelavföring eller insekter, istället rullar bort när de kommer i kontakt med keramiska bilschampon.
Detta gör att bilen ser renare och fräschare ut längre. ULTRA SLICK SHAMPOO ett utmärkt val för bilägare som vill skydda sin bil och få en djupare glans. De är speciellt utformade för att skydda bilens yta från skador och smuts, vilket ger en längre livslängd för bilens lack och en renare, mer glänsande yta.
En annan fördel med keramiska bilschampon är att de ger en djupare glans till bilens lack. Eftersom de skapar en skyddande barriär på bilens yta, reflekteras ljus mer effektivt, vilket ger en högre glans. Detta kan göra att bilen ser ut som ny igen.
Hur passar den in i tvättprocessen? ULTRA Slick Shampoo används under schamponerings fasen, vi rekommenderar att du alltid förtvättar ditt fordon med något som Powerfoam eller Pear swowfoam för att ta bort så mycket synlig smuts som möjligt innan du svampar fordonet, detta minimerar risken att orsaka tvättrepor.

Hur produkten används

Häll schampo i en hink och spola upp med rent vatten, använd svamp för att applicera på ytan. Skölj av med rent vatten. Tvätta inte bilen i starkt solsken. Torka ytan med microfiberduk. Blanda ca 50-75 ml i 10 lit vatten. Anpassa efter ytan som ska rengöras.


SPÄDNING

HINK 1:100 Går även utmärkt att använda i skumlans!

Vår Foam Gun hittar du här!

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg

Du kanske också gillar …

0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod