Pure:est A2 Alkalisk avfettning 5 liter – koncentrerad

Artikelnr: 23-1013-PLS Kategori:

Rengör allt som är organiskt såsom flugor, pollen, lera, etc.

395,00 kr

Mer info

Pure:est A2 Alkalisk avfettning 5 liter – koncentrerad

Pure:est A2 är ett starkt alkaliska bilavfettningsmedel som löser upp sot, pollen, flugor i fronten på ditt fordon, lera, salt på vintern, etc.
Det finns två typer av avfettningsmedel som många blandar ihop, kallavfettning & alkalisk avfettning.
Skillnaden mellan dem är stor.

Kallavfettning går inte att späda ut och löser allt som är oljebaserat (lika löser lika), exempelvis tjära, asfaltsfläckar, diesel på lacken eller exempelvis limrester.
Alkalisk avfettning tar resten kan man kort och gott säga, exempelvis all organisk smuts så som sot, pollen, flugor i fronten på ditt fordon, lera, salt på vintern, etc.

Pure:est A2 MÅSTE blandas ut med vatten. Blanda 1 del produkt och 10 delar vatten till 25 delar vatten beroende på hur smutsigt ditt fordon är. Det viktiga är att aldrig låta en alkalisk avfettning torka in eller appliceras på en varm yta och den skall inte användas i direkt solljus. Lämpligtvis spä ut produkten i en tryckspruta och applicera på ditt fordon. Låt verka 2 till 4 minuter. Därefter skölj av med högtryckstvätt. Innan användning läs fordonets rekomendationer om vad tillverkaren rekommenderar då vissa tillverkare inte tillåter att alkalisk avfettning sprayas på fordonets fram och baklamporna.
Blandas produkten ut enligt ovan blir literpriset cirka 4kr/litern

Pure:est A2 tillverkas i Sverige och är framtagen speciellt för vårt nordiska klimat.

 

Och kom ihåg, som alltid rekommenderar vi att handskar används vid all kontakt med kemikalier, och använd produkten inte i starkt solsken. Skulle lacken vara varm från ex solen så skölj först av lacken innan du applicerar produkten på lacken.

Färg: Transparent
Doft: Ingen
Munstycke: Barnsäker kork (ingen spraytrigger)
Övrigt: Inga av våra produkter innehåller PFAS (högfluorerade ämnen)

Finns i 1-liters flaska eller 5-liters dunk.

Ytterligare information

Vikt 5 kg
0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod