Tershine APC – Interior Cleaner, Paket med Drill Brushes

Artikelnr: 22-1090-PLE Kategorier: , Etikett:

PAKET med APC – Interior Cleaner allrengöringsmedel samt ett 6-pack nylonborstar för skruvdragare

Från Det ursprungliga priset var: 477,00 kr.Det nuvarande priset är: 449,00 kr.

Från Det ursprungliga priset var: 477,00 kr.Det nuvarande priset är: 449,00 kr.

Doft
Detta val är obligatoriskt
Melon Lime Grönt äpple Viol Cederträ Jordgubb Bergamott Eukalyptus
Clear selection

Mer info

Tershine APC – Interior Cleaner, Paket med Drill Brushes

APC – Interior Cleaner är ett högeffektivt allrengöringsmedel som primärt är tänkt att användas på insidan av fordonet. Lämpar sig mycket väl för exempelvis textil, skinn, Alcantara, plast, gummi med mera. Rengör i ett drag och lämnar ingen jobbig hinna efter sig. Detta paket innehåller en APC samt Tershines nya 6-pack nylonborstar som du monterar direkt på din borrmaskin eller skruvdragare.


Tershines APC finns i 7 olika dofter! Välj din favorit bland Melon, Lime, Grönt äpple, Viol, Cederträ & Nyheterna för 2024 – Eukalyptus & Bergamott!


Paketet med nylonborstarna innehåller:

 • 1 st stor “platt” borste, 12cm i diameter
 • 1 st mellan “platt” borste, 10cm i diameter
 • 1 st liten “platt” borste med längre strån, 5cm i diameter
 • 1 st liten “platt” borste med kortare strån, 5cm i diameter
 • 1 st stor “rund” borste, 8,5cm i diameter
 • 1 st liten “rund” borste, 6,5cm i diameter
 • 1 st bitsförlängare, 15cm lång

Mer om APC

Nu i uppdaterad formula som innehåller en helt fantastisk odör-eliminerande funktion, blockerar och “dödar” dålig doft men behåller den fräscha (ja det låter flummigt, men du kommer inte bli missnöjd). Finns med Lime, Grönt Äpple, Viol, Cederträ, Jordgubb eller Melon som doft, det är inte vattenmelon utan en lite söt fräsch doft bara så det blir inte too much.


Går galant att späda ut om ni känner för det, ni får prova er fram vad ni gillar bäst men tänk på att ju mer ni späder den ju sämre blir odörblockeringsfunktionen! Men allt mellan 1:1 -1:25 beroende på smutsighetsgrad.


1. Duscha på valfri yta (eller i duk) 2. Använd borste för att rugga upp ytan om det är mycket skitigt. 3. Torka av med valfri mikrofiberduk 4. Ja jag vet, superenkel att använda!

Om ni vill boosta på odörblockerings-funktionen lite extra så prova att duscha lite på mattorna i bilen och använd fläktens återcirkulerande funktion (så det får dra runt i kanaler, filter osv). Sen är det bara torka av dom och njuta av den fräscha doften.


Tänk på att inte använda för mycket tryck med duken om ni rengör en sliten insida, bättre vara lite försiktig och använd penslar etc för att få upp smutsen! Samt självklart inte i direkt solljus osv.


Fungerar självklart kanon i hemmet också. Biologiskt nedbrytbar och innehåller inga högfluorerade ämnen (PFAS)! Kan bli lite grumlig när den står, bara skaka den innan användning. Så med andra ord inget fel.

Ytterligare information

Vikt 1,5 kg
Doft

Melon, Lime, Grönt äpple, Viol, Cederträ, Jordgubb, Bergamott, Eukalyptus

Du kanske också gillar …

0
  Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken
   Beräkna frakt
   Tillämpa kod