Tershine Purify S

Artikelnr: 22-1001-PLS Kategori:

Testvinnande (Teknikens Värld Juni 2019) Purify S är ett högeffektivt så kallat “keramiskt” schampo!

298,00 kr

Mer info

Tershine Purify S

Testvinnande (Teknikens Värld Juni 2019) Purify S är ett högeffektivt så kallat “keramiskt” schampo som ger en helt vansinnig glans. Tack vare sitt innehåll gör den inte bara rent utan hjälper till att boosta redan befintligt skydd (förslagsvis Magnify eller Refract) till nya nivåer. Nu uppdaterad i V2 som ger ännu mer glans, skum samt boostar avrinningen ytterligare!

 

Produkten presterar snarlikt rengöringsmässigt som det vanliga Purify (lite klenare) men ger en glansnivå som verkligen är helt otrolig. Det hjälper till boosta ytan under och är gjort att kunna binda på alla typer av lackskydd och vaxer, då jag har valt de rengörande egenskaperna och glansen så har det således inga “inbyggda” avrinnande egenskaper (nästan omöjligt tillverka en produkt som presterar maximalt på alla håll utan man får ”välja” vilka egenskaper man vill premiera). Även om jag märkt att efter ca tre – fyra tvättar verkar den hjälpa till boosta avrinningen under också då den efterlämnar en lätt keramisk hinna efter sig.

 

Sen är det ju självklart glansen som är hela grejen med schampot, den ger verkligen så förbannat bra glans. Det tar någon timme innan maxglans har uppnåtts då den behöver lite härdtid. Jag är grymt nöjd över hur tjockt och fint skummet är, hur bra glid det ger mot handsken samt att det är väldigt drygt. Det är ca 2-3 kapsyler i en vanliga hink som gäller (men prova gärna vad du gillar), det är ungefär hälften så drygt som vanliga Purify, men en flaska 500ml räcker fortfarande till massvis av tvättar. Jag tycker dock att det verkligen lever ut när man skvätter i lite extra, det blir inte bättre rengörande egenskaper men glansen poppar verkligen till en annan nivå. Blandningsförhållande ca 1:1000. Innehåller inga högfluorerande ämnen! Fungerar lika bra på matta lacker och folierade fordon.

 

Fungerar självklart kanon i foam canon!

Ytterligare information

Vikt 1 kg
0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod