Chemical of Sweden – förtvättspaket

Artikelnr: 28-3000-PLE Kategorier: ,

Detta bilvårdspaket innehåller 5 olika produkter – perfekt för den första tvätten efter vintern!

795,00 kr

Mer info

Chemical of Sweden – förtvättspaket

Allt för bilens förtvätt i ett paket! Detta bilvårdspaket innehåller 5 olika produkter – perfekt för den första tvätten efter vintern!

 

Tar remover - Kallavfettning 1000ml

EN EXTREMT KRAFTIG KALLAVFETTNING SOM EFFEKTIVT LÖSER UPP TJÄRA, ASFALT OCH SVÅR SMUTS ! – Kraftfull men skonsam formula löser upp och lyfter bort tjära och asfalt utan att skada lacken – Spraya på och låt medlet verka – ingen kraftig skrubbning krävs – Säker för användning på alla fordonslacker och ytbehandlingar – Praktisk sprayflaska för enkel applicering.

Vår avancerade formel tränger snabbt in i och bryter ner envisa tjär- och asfaltavlagringar från bilens lack, hjul, stötfångare och underrede. Den fäster på vertikala och ojämna ytor samtidigt som den löser upp och avlägsnar smuts. Spraya, låt verka i några minuter och skölj sedan av med vatten – ingen kraftig skrubbning behövs! Din bil kommer att se ut som ny igen med minimal ansträngning. Vår tjärborttagare är perfekt för bilentusiaster som vill ha en fläckfri och glänsande exteriör.

Återställ din bils exteriör till en tjärfri finish på nolltid!

Hur använder man produkten? Biltvätt Spraya på medlet nedifrån och ungefär upp till handtagen. Låt verka i några minuter men låt inte torka in. Skulle det hända, spraya på mer avfettning. Skölj av hela bilen Upprepa om du skulle missat något. Fortsätt med nästa steg i din tvätt Inga mer svarta prickar här inte! Motortvätt Se till att motorn är kall. Täck över känsliga elektriska komponenter som t.ex. generator, med plastfolie eller plastpåse. Spraya hela motorn med Tar remover och låt produkten verka. Skrubba med en borste där det behövs. Skölj sedan av hela motorn med vatten. Om du använder en högtryckstvätt, ha ordentligt avstånd (minst 40 cm). Sådär en glänsande ren motor fri från oljor och smuts!

Fallout remover - Flygrostlösare 500ml

Är du trött på fula flygrost rester på din bils exteriör? Vår professionella flygrostborttagare är den bilvårdslösning du behöver. – Avlägsnar järnpartiklar, bromsdamm, rälsdamm och industriellt nedfall – Fäster på vertikala ytor för att lösa upp och avlägsna föroreningar – pH-balanserad, icke-sur formel som är säker på alla fordonsexteriörer.

Är du trött på att hantera de irriterande prickarna av flygrost över hela fordonets exteriör? Vår flygrostborttagare använder en avancerad formel för att lösa upp och lyfta bort de mest envisa järnpartiklarna och vägföroreningarna från din bils lack och hjul. Den kraftfulla men samtidigt skonsamma formulan tränger in på djupet och avlägsnar envisa järn partiklar samtidigt som den är helt säker för alla fordonsexteriörer och fälgytor. Den löser snabbt upp järnpartiklar från bromsbelägg, industriellt nedfall, rälsdamm och andra föroreningar utan att avlägsna vax eller skada klarlacken. Spraya bara på och se hur nedfallet smälter bort med minimal skrubbning.

Hur används produkten? Spraya på lack eller fälgar. Vänta tills den blöder. Spola av. Upprepa om det finns något kvar. Badabom det är borta!

Dosering Används outspädd!

Waterspot remover - Kalklösare 500ML

Trött på de fula vattenfläckarna som förstör din bils exteriör? Waterspot är här för att få dem att försvinna för gott. – Gelbaserad formula som fäster på vertikala ytor utan att rinna eller droppa. – Kraftfulla rengöringsmedel löser upp och avlägsnar envisa mineralavlagringar. – Säker för alla fordonslacker och ytbehandlingar. Waterspots unika tjocka gelformula är utformad för att fästa på de svåråtkomliga vertikala ytorna på din bils exteriör där vattenfläckar bildas.

De aktiva rengöringsmedlen tränger in och lyfter bort fula mineralavlagringar för en gnistrande ren, fläckfri glans. Till skillnad från flytande rengöringsmedel droppar eller rinner Waterspots viskösa gel inte av vertikala paneler. Äntligen kan du säga adjö till fula vattenfläckar och njuta av att köra en skinande ren bil igen. waterpot gör det enkelt att ta bort frustrerande vattenfläckar och återställa bilens nygamla glans på några minuter.

Hur använder man produkten? Förtvätta bilen. Spraya över bilen. Sprid ut medlet med en svamp. Låt verka någon minut. Spola av bilen. Fortsätt med nästa steg i din tvätt process. Njut av en kalkfri bil! Ska du använda hink metoden? Förtvätta bilen. Häll ner ca 1 dl i hinken med vatten. Schamponera bilen med medlet. Låt verka någon minut. Spola av. Fortsätt med nästa steg i tvättprocessen. Njut av en kalkfri bil!

Dosering Går att spä upp till 1-5 i flaska. Hink metoden ca 1 dl.

Powerfoam -Alkalisk avfettning 1000ML

Få glans som är redo att visas upp med djuprengöringskraften hos Power Foam. Detta förstklassiga snöskum fäster längre på ytan och ger oslagbara rengöringsresultat. – Koncentrerad formula som fäster längre på lacken för överlägsen rengöringseffekt – Högt alkaliskt pH-värde avlägsnar smuts, fett och föroreningar utan ansträngning – Tjockt, rikt skum rengör skonsamt utan att repa.

Power Foam har en tjock skumkonsistens som täcker hela bilen och aktivt bryter ner smuts, fett och avlagringar med sitt alkaliska pH-värde. Det klibbiga skummet tränger in i svåråtkomliga områden för en fullständig rengöring. Få den grymma djuprengöringskraften hos Power Foam.

Detta förstklassiga snöskum fäster längre på ytan och ger oslagbara rengöringsresultat.

Hur används produkten? Börja med Kallavfettning om du har tjära. Foama hela bilen. Visst luktar den magiskt? Låt verka i minst 5 minuter. Spola av hela bilen. Fortsätt med nästa steg i tvättprocessen. Sjukt enkelt ju!

Dosering Manuell 1:10 Skumlans 1:25-1:50 Högtryckssystem 1:30-1:100

Pear Snowfoam - Alkalisk avfettning 1000ML

Är du trött på att tvätta bilen och ändå se att den ser smutsig ut? Det är dags att förbättra din tvättrutin med Pear Snowfoam. Detta alkalibaserade skum fäster på bilens yta medan de koncentrerade rengöringsmedlen tar sig igenom den tuffaste smutsen.

– Kraftfulla rengöringsmedel avlägsnar smuts, sot och föroreningar från lacken – Rikt skum fäster på vertikala ytor för maximal kontakttid och rengöringseffekt – pH-balanserad formula är säker men tuff mot smuts och vägfilm – Återställer glans och avlägsnar vattenfläckar för en utställningsglans Pear Snowfoams högkoncentrerade alkaliska formel ger en kraftfull rengöring. Det fylliga, tjocka skummet fastnar på bilens lack och börjar arbeta med att bryta ner smuts, vägavlagringar och föroreningar. Bara en liten mängd utspädd i vatten skapar litervis med skum som tränger in i varje skrymsle och vrå.

Bilvårdsentusiaster älskar Pear Snowfoam för dess förmåga att snabbt ta sig igenom smuts och samtidigt vara skonsam mot lack- och vaxbeläggningar. Få en professionell rengöring utan krångel och spara tid på din vanliga tvättrutin. Din bil kommer att se absolut bäst ut med regelbunden användning av Pear Snowfoam.

Hur använder man produkten? Börja med Kallavfettning om du har tjära. Foama hela bilen. Visst luktar den magiskt? Låt verka i minst 5 minuter. Spola av hela bilen. Fortsätt med nästa steg i tvättprocessen. Sjukt enkelt ju!

Dosering Manuell 1:10 Skumlans 1:50-1:100 Högtryckssystem 1:100-1:300

Ytterligare information

Vikt 4 kg

Du kanske också gillar …

0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod