Chemical Of Sweden – Diamond glass towel

Artikelnr: 27-1025-PLE Kategori:

Fina mjuka och fibrer gör denna duk skonsam mot glasytor och lämnar inga ränder eller fläckar efter sig.

59,00 kr

Mer info

Chemical Of Sweden – Diamond glass towel

Leaves a streekfree and spotless glass everytime!


Vår DIAMOND glasduk är den ultimata lösningen för att få dina bilrutor att glänsa som aldrig förr! Tillverkad av högkvalitativt mikrofiber-material, är denna duk speciellt utformad för att ta bort smuts, fläckar och fingeravtryck från alla typer av glasytor på din bil.

 

Med vår glasduk kan du enkelt rengöra dina bilrutor utan att oroa dig för repor eller andra skador. Dess fina fibrer är mjuka och skonsamma mot glasytor och lämnar inga ränder eller fläckar efter sig. Detta innebär att du kan rengöra dina rutor snabbt och enkelt utan att behöva oroa dig för att det ska ta lång tid eller att du ska behöva använda flera olika rengöringsprodukter.

 

Dessutom är vår glasduk mycket mångsidig och kan användas för att rengöra en mängd olika ytor på din bil, inklusive fönster, speglar. Och tack vare dess höga kvalitet och hållbarhet kan du tvätta och återanvända den många gånger utan att förlora dess effektivitet eller mjukhet.

 

Så om du vill ha en glasduk som är riktigt grym och effektiv, så är vår glasduk det perfekta valet för dig! Med dess höga kvalitet, mångsidighet och hållbarhet kommer du aldrig att behöva en annan glassduk igen.


 • GSM 280.
 • Material: Blandning 80% Polyester / 20% Polyamide
 • Kantsydd

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg
Färg

Vit, Röd

0
  Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken
   Beräkna frakt
   Tillämpa kod