Chemical Of Sweden – Hyper View + | Glasrengöring

Artikelnr: 27-1014-PLE Kategori:

Precis som vårat orginal – men med en super hydrofobisk Si02 polymer som skyddar utsidan av erat glas i upp till 2 månader.

129,00 kr

Mer info

Chemical Of Sweden – Hyper View + | Glasrengöring

Si02 Infused Glass Cleaner

LETAR DU EFTER ETT GLASREREGÖRNINGSMEDEL SOM GER GRYMT SKYDD TILL DITT GLAS OCH INTE ÄR EN MARDRÖM ATT ANVÄNDA?

Vad är det? Hyper view + precis som vårat orginal men med en super hydrofobisk Si02 polymer som skyddar utsidan av erat glas i upp till 2 månader.
Denna formulan tar även styrka från ett addativ som löser upp vattenfläckar. Så fort rengöringen är gjord kommer ni märka hur hala glasen blir tack vare Si02 polymern som ger grym vatten och smutsavvisande avstötning när man kör från 30 km/h, även imman som kan uppastå på insidan av glasrutorna minskar.
Vad är den gjord av? Hyper view + är baserat på en superstark isopropylalkoholformel, har designats för att ta bort glasföroreningar med lätthet och utan att lämna ränder.
Denna formel drar också nytta av en tillsats som enkelt tar bort vattenfläckar på glas. När rengöringssidan väl är omhändertagen kommer du att märka hur halt glasets omedelbart blir på grund av dess Si02-polymer som har lagts till för att ge imponerande vatten- och smutsavvisande egenskaper vid körning från så låga hastigheter som 30 km/h.
Vad är fördelarna? Hyper view + har designats med konceptet att rengöring av ditt glas ska vara enkelt, och tillägget av en skyddspolymer bör inte ändra på detta. Tidigare har vi provat glasbehandlingar och alltid haft problem med utsmettning eller att de är svåra att ta bort.
Detta motverkar syftet med en glasrengörare i våra ögon och Hyper view + förändrar det, det är så lätt att använda att du inte ens märker skyddselementet förrän det regnar, inget kladd, utsmetning eller svårigheter att ta bort alls.
Hur passar den in i tvättprocessen? Eftersom det är så lätt att använda, kan Hyper view + användas regelbundet bara som glasrengöring när du behöver det.
Skyddet som lämnas efter liknar det för en keramisk glasbeläggning, fast med kortare hållbarhet. Det fina med det är dock att du kan applicera det på några minuter och i alla temperaturer eller förhållanden utan problem.

Hur produkten används

Spraya på den torra ytan och torka av med microfiberduk eller luddfritt papper. Produkten är redo att användas.


SPÄDNING

Används outspädd

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg
0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod