Chemical Of Sweden – Pear Snowfoam | Alkalisk avfettning

Artikelnr: 27-1002-PLE Kategori:

Extremt effektiv mot fett, sot, olja, alger, flugor och surt nedfall från träd osv.

109,00 kr

Mer info

Chemical Of Sweden – Pear Snowfoam | Alkalisk avfettning

High Performance Snowfoam

FÖR DIG SOM SÖKER EN FOAM SOM VERKLIGEN RIVER IGENOM TRAFIKFILMEN MEN GÖR DET SÄKERT OCH HAR IMPONERAD RENGÖRINGSKRAFT!


 

Vad är det? Pear snowfoam är en högkoncentrerad alkalisk foam som är designad för maximal rengöringskraft, utan att vara frätande på känsliga ytor. Passar gtymt bra in bland krävande miljöer där höga kravs ställs på rengöringskraften. Extremt effektiv mot fett, sot, olja, alger, flugor och surt nedfall från träd osv.

Den har också skapats med högtryckstvättar och lågtryckttvättar i åtanke, så om du till exempel äger en Karcher k2, förvänta dig att få fantastiska resultat av detta skum.

 

Vad är den gjord av? Dess alkaliska formel har utvecklats med top of the line råvaror, som är utformade för att lösa upp vägfilm och smuts utan användning av aggressiva kemikalier. Detta gör Pear snowfoam mycket säkrare att använda på alla ytor.

 

Vad är fördelarna? En av de viktigaste egenskaperna hos Pear snowfoam är dess utspädning, till skillnad från de flesta alkaliska foam på marknaden som kan spädas till cirka 1:25, har Pear snowfoam en galen 1:100 maximal utspädning och är fortfarande effektiv vid rengöring. Faktum är att vi bara rekommenderar 1:10 för kraftig förorening och 1:25 för normal förorening som du skulle hitta på de flesta fordon dagligen. För att sätta det i perspektiv kan en av dessa 1000 ml flaskor potentiellt göra upp till 100L färdig att använda Pear snowfoam!

 

Hur passar det in i tvättprocessen? Pear snowfoam är klassad som en förtvättprodukt, så du skulle använda denna för att ta bort så mycket synlig smuts från din bil innan du fyller din tvätthink och börjar schamponera bilen. Tanken bakom detta är naturligtvis att eliminera risken för att repa din lack, och Pear snowfoam gör verkligen ett bra jobb på den här avdelningen genom att ta bort upp till 90% av synlig smuts från din lack. Detta är verkligen en alkalisk foam som är designan för att rengöra och rengöra riktigt bra.

 


Hur produkten används:

1: Applicera produkten med skumlans. 2: Låt verka en 2-5 minuter. Låt ej torka in. 4: Njut när du ser hur smutsen dras ner från lacken. 4: Spola av tills ytan är fri från skum. 5: Fortsätt med nästa steg i tvättprocessen.

 


SPÄDNING:

Manuell 1:10 Skumlans 1:50-1:100 Högtryckssystem 1:100-1:300

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg
0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod