Chemical Of Sweden – Premium 420

Artikelnr: 27-1029-PLE Kategori:

Mikrofiber dual pile på 420 gsm är en högkvalitativ produkt som är idealisk för att rengöra dina bilar, motorcyklar, båtar och annat fordon.

69,00 kr

Mer info

Chemical Of Sweden – Premium 420

420GSM Premium Dual Pile Microfiber towel


Premium 420 är en högkvalitativ produkt som är utformad för att göra det enkelt och effektivt att rengöra dina bilar, motorcyklar, båtar och annat fordon. Den är tillverkad av högkvalitativ mikrofiber som är mjuk och skonsam mot ytan på ditt fordon, samtidigt som den effektivt tar bort smuts.

 

Dual pile-tekniken gör att mikrofiberduken har två olika sidor med olika textur, vilket gör att den är mycket effektiv för att ta bort smuts från olika ytor. Den ena sidan är mjuk och absorberande vilket gör att den är idealisk för att ta bort polermedel och vax.

 

Sammanfattningsvis är en mikrofiber dual pile på 420 gsm en högkvalitativ produkt som är idealisk för att rengöra dina bilar, motorcyklar, båtar och annat fordon. Den är tillverkad av högkvalitativ mikrofiber, har en dual pile-teknik som gör den effektiv för att ta bort smuts och vax från olika ytor och är mycket slitstark.


 • Storlek 40 x 40 cm
 • 420 gsm
 • Kantlös
 • Short/medium loop

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg
Färg

Svart / Vit, Rosa / Vit

0
  Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken
   Beräkna frakt
   Tillämpa kod