Chemical Of Sweden – Scent Jellybean | Doftsprej 100ML

Artikelnr: 121-59-PLE Kategori:

EXKLUSIV DOFT SOM HÅLLER LÄNGE OCH LUKTAR FANTASTISK!

99,00 kr

Mer info

Chemical Of Sweden – Scent Jellybean | Doftsprej 100ML

EXKLUSIV DOFT SOM HÅLLER LÄNGE OCH LUKTAR FANTASTISK!

 

 

Vad är det?

 

Våra flytande intreriördofter är blandade för att förbättra doftprojektionen, hållbarheten på textilier och vara säkra på alla ytor.

 

Vad är den gjord av?

 

Våra flytande luftfräschare är tillverkade av en teknisk blandning av isopropyl, fixeringsmedel, emulgeringsmedel och en liten mängd destillerat vatten. Detta gör att de kan vara otroligt starka samtidigt som de förblir rena och säkra för användning i slutna utrymmen som ditt fordon.

 

Vilka är funktionerna?

 

En doft som håller i din bil i en vecka+ är bra, men en som inte innehåller några starka kemikalier är ännu bättre. Våra flytande luftfräschare uppfyller inte bara dessa kriterier utan erbjuder fantastiskt värde med upp till 367 sprayer per flaska! Kombinera det med de lyxiga doftalternativen som inspirerad av Creed och inspirerad av 1 miljon kan du få en 10/10-doft.

 

Hur passar det in i tvättprocessen?

 

Våra luftfräschare kan användas när som helst, men är mest effektiva när de används på rena tyger eller efter djuprengöring eller ångrengöring. Spraya lite direkt på mattorna på din bil, på innertak eller säkerhetsbälten för bästa resultat.

Ytterligare information

Vikt 0,3 kg
0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod