Chemical Of Sweden – Supersoft Brush X2

Artikelnr: 27-1031-PLE Kategori:

Denna mångsidiga borste kommer att göra rengöringsprocessen snabb, enkel och rolig!

139,00 kr

Mer info

Chemical Of Sweden – Supersoft Brush X2

Supersoft detailing brush


Vår Supersoft Brush är en av de mest spännande och mångsidiga bilvårdsverktygen som finns på marknaden idag! Dessa borstar är utformade för att hjälpa dig att nå de mest svåråtkomliga platserna på din bil och ta bort smuts och damm som kan ansamlas där. Med en Supersoft Brush kan du enkelt rengöra runt emblem, grillen, fälgarna och andra svåra områden där smuts och grus kan samlas.

 

Men det är inte allt! En Supersoft Brush är också perfekt för att rengöra dina bilens interiör. Du kan enkelt rengöra dina ventilationsgaller, knappar, skärmar och andra små ytor med hjälp av denna fantastiska borste. Supersoft Brush finns i olika storlekar och former för att passa alla dina behov. De är tillverkade av högkvalitativa material som är tåliga nog att hantera de tuffaste rengöringsjobben, men samtidigt mjuka nog att inte repa eller skada din bil.

 

Så om du vill hålla din bil ren och snygg, se till att du har en Supersoft Brush i din bilvårds väska! Denna mångsidiga borste kommer att göra rengöringsprocessen snabb, enkel och rolig!


 • Storlek 40 x 40 cm
 • 245 gsm
 • Kantlös
 • Short loop

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg
0
  Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken
   Beräkna frakt
   Tillämpa kod