Chemical Of Sweden – Ultra wash mitt

Artikelnr: 27-1027-PLE Kategori:

Skonsam mot bilens yta, lätt att använda och lätt att rengöra efter användning.

129,00 kr

Mer info

Chemical Of Sweden – Ultra wash mitt

Korean Microfibre Premium Wash Mitt


Ultra wash mitt är en högkvalitativ produkt som är utformad för att göra det enkelt och effektivt att tvätta din bil. Handsken är tillverkad av mjukt och skonsamt material som inte skadar bilens yta, samtidigt som den effektivt tar bort smuts. Handskens unika design gör det också lätt att komma åt svåråtkomliga områden på bilen, vilket gör att du kan tvätta hela bilen utan problem.

 

En proffsig tvätt handske är också lätt att använda. Den har en ergonomisk design som gör att den ligger bekvämt i handen, vilket gör att du kan tvätta bilen utan att bli trött i händerna. Handskens design gör det också lätt att rengöra efter användning, vilket gör att du kan använda den om och om igen.

 

Sammanfattningsvis är en proffsig tvätt handske en högkvalitativ produkt som är utformad för att göra det enkelt och effektivt att tvätta din bil. Den är skonsam mot bilens yta, lätt att använda och lätt att rengöra efter användning. Med en proffsig tvätt handske kan du vara säker på att din bil kommer att se ren och snygg ut efter tvätt.


 • Storlek: 28 x 17 cm
 • Vikt: 110 gram
 • GSM: 1100
 • Material: Mikrofiber, Viskos

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg
Färg

Svart / Vit, Rosa / Vit

0
  Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken
   Beräkna frakt
   Tillämpa kod