Chemical Of Sweden – Ultra wash pad

Artikelnr: 27-1026-PLE Kategori:

Ergonomisk design som gör att den ligger bekvämt i handen, vilket gör att du kan tvätta bilen längre utan att bli trött i händerna.

Från 149,00 kr

Från 149,00 kr

Färg
Detta val är obligatoriskt
Svart / Vit Rosa / Vit
Clear selection

Mer info

Chemical Of Sweden – Ultra wash pad

Korean Microfibre Premium Wash Pad


Ultra wash pad är en högkvalitativ skumgummi pad som är utformad för att ge bästa möjliga resultat vid tvätt av bilar. Den är gjord av mjukt och skonsamt material som inte skadar bilens yta, samtidigt som den effektivt tar bort smuts. Paden är tillverkad av högkvalitativt material som är hållbart och tåligt, vilket gör att den håller länge.

 

Ultra wash pad är också lätt att använda. Den har en ergonomisk design som gör att den ligger bekvämt i handen, vilket gör att du kan tvätta bilen längre utan att bli trött i händerna. Paden är också lätt att rengöra efter användning, vilket gör att du kan använda den om och om igen.

 

Sammanfattningsvis är en Ultra wash pad en högkvalitativ produkt som är utformad för att ge bästa möjliga resultat vid tvätt av bilar. Den är skonsam mot bilens yta, hållbar och tålig, och lätt att använda. Med en Ultra wash pad kan du vara säker på att din bil kommer att se ren och snygg ut efter tvätt.


 • Storlek: 23 x 16 x 6 cm
 • Vikt: 110 gram
 • Loophöjd 20mm
 • Material: Mikrofiber, Viskos
 • Tvättbar

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg
Färg

Svart / Vit, Rosa / Vit

0
  Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken
   Beräkna frakt
   Tillämpa kod