A3 Alkalisk snow foam 1 liter

Artikelnr: 23-1040-PLS Kategori:

Pureest A3 funkar även utmärkt som underhållstvätt.

165,00 kr

Mer info

A3 Alkalisk snow foam 1 liter

Pureest A3 är en skummande alkalisk avfettning som gör förtvätten roligare tack vare ett foam party! Att tvätta sin bil med skumlans har många fördelar: Appliceringen går snabbare med en foamlance, det tar längre tid för skum att torka in vilket innebär att produkten kan ligga och arbeta med att lösa upp smutsen under längre tid. Framförallt så ser det väldigt härligt ut när bilen är täckt av skum!

När bilen ska tvättas så är avfettningen (förtvätt) minst lika viktig som shamponeringen. Tanken med en förtvätt, eller pre-wash som många kallar det är att bli av med så mycket smuts som möjligt utan att behöva beröra lacken, ju bättre förtvätt desto färre tvättrepor. Pureest A3 funkar även utmärkt som underhållstvätt.

Produkten har en alkalisk bas, vilket betyder att den biter bra mot pollen, fågelbajs och annan allmän organisk smuts. A3 har en mildare PH-nivå än exempelvis A2, vilket gör att den är snällare mot lackskydd. Om fordonet är ordentligt smutsigt så rekommenderar vi att använda pureest A2 istället.

Pureest A3 tillverkas i Sverige. I utvecklingen av A3 så bjöds ett fåtal influencers in till att testa, ge feedback och input på vad som var bra och även vad som kunde bli bättre. Pureest A3 är därmed unikt framtagen i samarbete med våra ambassadörer.

Hur produkten används:
1. Blanda ut produkten antingen genom att späda med vatten direkt i foamlance-flaskan eller att justera vattenflödet på din foamlance. A3 går att späda ut med 10-20 delar vatten.
2. Spraya på med hjälp av din foamlance, justera vattenflödet så att du får ett tjockt lager skum.
3. Låt skummet arbeta på ytan i 2-3 minuter.
4. Spola av med högtryck.

Och kom ihåg, som alltid rekommenderas att handskar används vid all kontakt med kemikalier. Även om A3 inte är lika farlig som A2 att använda i solen så bör man ej använda den i starkt solsken. Skulle lacken vara varm från ex solen så skölj först av lacken med kallt vatten innan du applicerar produkten på lacken.

Färg: Lila
Doft: Pureest Cologne
Munstycke: Barnsäker kork (ingen spraytrigger)
Utspädning: Produkten går att spädas ut med vatten.
PH: 11
Övrigt: Inga av Pure:est produkter innehåller PFAS (högfluorerade ämnen).

 

Ytterligare information

Vikt 1 kg
0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod