Pure:est T3 Kallavfettning 5 liter

Artikelnr: 23-1015-PLS Kategori:

Rengör allt som är oljebaserat så som tjära, dieselspill på lacken, limrester, etc.

445,00 kr

Mer info

Pure:est T3 Kallavfettning 5 liter

Pure:est T3 är en stark kallavfettning (tjäralösare) som är framtagen för vårt nordiska klimat då du bland annat kan applicera avfettningen direkt på en blöt lack. Detta är en särskilt bra egenskap vintertid då lacken sällan är helt torr. Perfekt för den snabba underhållstvätten!

 

Det finns två typer av avfettningsmedel som många blandar ihop, kallavfettning & alkalisk avfettning.
Skillnaden mellan dem är stor.
Kallavfettning går inte att späda ut och löser allt som är oljebaserat (lika löser lika), exempelvis tjära, asfaltsfläckar, dieselspill på lacken eller limrester.
Alkalisk avfettning tar resten kan man kort och gott säga, exempelvis all organisk smuts så som sot, pollen, flugor i fronten på ditt fordon, lera, salt på vintern, etc.

 

Pure:est T3 sprayas direkt på lacken eller förslagsvis i en tryckspruta. Var alltid försiktig med att applicera kallavfettning på plast och gummidetaljer (t.ex. lyktor och lister) då kallavfettning löser oljebaserade ämnen. Applicera inte mer avfettning än nödvändigt, alltså inte på hela fordonet. Spraya på där det finns exempelvis asfaltsfläckar.
Viktigt är att inte låta avfettning torka in och den skall inte användas i direkt solljus. Låt verka 2 till 4 minuter. Skölj därefter av med högtryckstvätt.

 

Pure:est T3 tillverkas i Sverige och är framtagen speciellt för vårt nordiska klimat.

Och kom ihåg, som alltid rekommenderar vi att handskar används vid all kontakt med kemikalier, och använd inte produkten i starkt solsken.

Färg: Transparent
Doft: Ingen
Munstycke: Barnsäker kork och en spraytrigger
Utspädning: Denna produkt kan man inte spä ut med vatten
Övrigt: Inga av våra produkter innehåller PFAS (högfluorerade ämnen)

Ytterligare information

Vikt 5 kg
0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod