Lazer Linear – ELITE

Artikelnr: N/A Kategori:

I Linear-serien kombineras den absolut högsta ljusprestandan med en slimmad och aerodynamisk design. Finns med Pos.ljus och Low Beam Assist!

Från 3,250,00 kr

Från 3,250,00 kr

Variant
Detta val är obligatoriskt
6 12 18
Positionsljus
Detta val är obligatoriskt
Ja Nej
Low Beam Assist
Detta val är obligatoriskt
Ja Nej
Clear selection

Mer info

Lazer Linear – ELITE

Linear är Lazers högklassiga serie med extraljusramper för vardagsbruk som finns tillgängliga i Standard och Elite-utförande. I Linear-serien kombineras den absolut högsta ljusprestandan med en slimmad och aerodynamisk design. Ramperna är enkla att montera med de tillhörande rostfria fästena och levererar häpnadsväckande belysning på vägarna.
 • LED
 • Lamphus i Aluminium
 • Lins i Polykarbonat
 • 5000 Kelvin
 • Superseal anslutning
 • IP67
 • 10-32 Volt
Linear Elite finns i tre längder mellan 232 och 532 mm och mäter endast 40 mm i höjd och 62 mm i djup vilket gör den idealisk att montera också i trånga utrymmen. Varje ramp är försedd med dubbla rader av högkvalitativa 3 W LED-dioder bakom den okrossbara polykarbonatlinsen. Linsen är dessutom ytbehandlad för att effektivt avvisa snö och smuts som riskerar försämra ljusflödet.
Funktionen Low Beam Assist underlättar körning i mörkret genom att två inbyggda sensorer kontinuerligt skannar av vägen för att upptäcka mötande trafik. Vid behov anpassas ljusmängden så att mötande trafik inte bländas samtidigt som ljusmängden vid sidan av körbanan bibehålls för att föraren fortsatt ska kunna upptäcka eventuella faror utanför körfältet.
Det lätta lamphuset i aluminium tillsammans med de slimmade måtten gör att rampernas vikt hålls på ett minimum, samtidigt som den aerodynamiska designen gör att ramperna smälter in optimalt oavsett om du monterar den i fronten eller på bilens tak. Linear Elite är en ramp att räkna med under en lång tid framöver!
5 års funktionsgaranti!

Ytterligare information

Vikt N/A
Variant

6, 12, 18

Positionsljus

Ja, Nej

Low Beam Assist

Ja, Nej

0
  Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken
   Beräkna frakt
   Tillämpa kod