CANBUS Interface

Artikelnr: 163-1023-PLV Kategori:

Ger +12V när helljuset är på. Används för att styra t.e.x. extraljusrelä.

Från Det ursprungliga priset var: 1,223,75 kr.Det nuvarande priset är: 825,00 kr.

Från Det ursprungliga priset var: 1,223,75 kr.Det nuvarande priset är: 825,00 kr.

Variant
Detta val är obligatoriskt
Canbus Interface Induktiv Canbus läsare Canbus Interface + läsare Canbus Interface - Helljus Pos.ljus
Clear selection

Mer info

CANBUS Interface

Montera dina extraljus med Canbus Interface!

Interfacet omvandlar Canbus signal för att få fram en +12V signal till att styra ett externt relä i samband vid påslag av helljuset. Säljs styckvis och räcker då till en bil, utmärkt för nyare bilar som saknar plussignal till helljuset (ex. xenon och LED-helljus).

 

Beskrivning Canbus interface för helljus:

Canbus interface lyssnar efter en helljussignal i bilens canbus-system och omvandlar datasignalen till en analog plus-signal. Signalen kopplas ihop med ett separat reläkablage som ansluts till LED/Xenon extraljus eller valfri LED ramp.

Canbus interface identifierar helljussignalen när den kopplas i anslutning till bilens ODB port (diagnostikport). En Canbus interface krävs speciellt i de senare årsmodellerna av fordon som har LED belysning där både halv och helljus består av LED strålkastare.

En del modernare fordon har svårigheter att ansluta reläkabelns signalkabel till 12-volts-pluskabeln för helljuset och på så vis ta styrström som i sin tur ger signal till extraljuset eller LED-rampen. När ett sådant problem uppstår använder men ett Canbus interface och ansluter detta till fordonets canbus. Från detta interface levereras +12 volt som ansluts till reläkabelns signalkabel +12 volt. Detta tänder upp extraljuset eller LED-rampen.

Det är mycket viktigt att Canbus interface kopplas in på rätt sätt. Det är olika från bil till bil. Skriv därför i meddelandet i kassan följande information för att få rätt anvisning.

 • BILMÄRKE (tex VW)
 • BILMODELL (tex Caddy)
 • ÅRSMODELL (tex 2016)
 • TYP (tex TDI 4motion)

 

Beskrivning Canbus interface ”HIGH BEAM” funktion

När helljuset är igång så ger den +12 volt och reläkabelsatsen att fungera utan problem när extraljus eller LED-ramp är inkopplad.

 (Ta gärna en screenshot på kopplingsschemat då det endast går att öppna tre gånger)

Canbus Interface Induktiv läsare

Denna läsare låter CAN-busgränssnittet läsa fordons CAN-busdata utan någon metallanslutning mellan gränssnittet och fordonets CAN-buss.

Läsaren är säkrad kring en del av fordonets CAN Bus-kabeldragning och data läses av en induktionsmetod, vilket skyddar tillverkarens garanti.

Direkt kompatibel med våra CANNECT interfaces.

Läsaren har en stark låsklämma för att behålla sin position runt CAN-kablarna. CAN-kablarna måste först räta sig på ett kort avstånd och HI-LO-kablarna identifieras och placeras i motsvarande kanaler i läsaren innan läsarhuset kan stängas över ledningen.

Ytterligare information

Vikt N/A
Variant

Canbus Interface, Induktiv Canbus läsare, Canbus Interface + läsare, Canbus Interface – Helljus Pos.ljus

0
  Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken
   Beräkna frakt
   Tillämpa kod