Passa på!

Moms: inkl. exkl.

Kontakt!

 

info@proled.nu

(Säkrast)

 

0910 - 142 31

(Vi svarar i mån av tid)

Produkter   » Bilvård » Tershine » Produkt

Tershine Vision+ Glass Cleaner

Tershine Vision+ Glass Cleaner

Vision+ är en glasputs med härlig doft av vilda bär och frukt. Används på alla glasytor, lämnar en kladdfri och glänsande yta med en vattenavvisande hinna. Kan med fördel användas på både in och utsida samt lämpar sig mycket väl för hemmet (duschväggar, speglar, fönster osv).


Vision+ lämnar en effektiv avrinning på rutan som hjälper till att hålla dom rena längre samt du sparar på torkarna och sikten blir bättre.
Superenkel att använda, bara duscha i duken, applicera och torka av. Se till att vänd på duken och buffa upp ytan (för att torka ordentligt rent). Eftersom Vision+ lämnar en coating efter sig kan det i vissa lägen vara enklare att ha en ren duk vid sidan om och torka av med. Då den verkligen är superdryg så är ledordet less is more här också!


Köp gärna till tershines glasduk eller allround-duk som gör en enorm skillnad på hur enkelt det är putsa glas rent och fint! Kom ihåg att dubbla dukar är att föredra, oavsett vilken produkt du använder.


1. Duscha i din glasduk eller direkt på ytan.
2. Torka ut och vänd på duken och buffa upp!
3. Njut av glansen och avrinningen :)


Vi rekommenderar alltid att skaka produkten innan användning. Biologiskt nedbrytbar och innehåller inga högfluorerade ämnen (PFAS)!
Doft: Skogsbär

 Artnr: Benämning: Lager: Pris: Antal:
Ter-18 Tershine Vision+ Glass Cleaner 179,00/st

Tillbaka

Nyhet! Foam Cannon för Högtryckstvättar!

Vi utför även monteringar på dom flesta fordon!

Kontakta oss för pris!