XBB Dongle & XBB Power Unit

Artikelnr: 163-1616-PLS Kategori: Etikett:

Modernaste och enklaste sättet att installera fordonsbelysning!

Det ursprungliga priset var: 2,395,00 kr.Det nuvarande priset är: 1,995,00 kr.

Mer info

XBB Dongle & XBB Power Unit

Modernaste och enklaste sättet att installera fordonsbelysning! Du behöver aldrig mer leta på en kabel, klippa, skala, skarva eller göra ingrepp i bilens kablage eller bry dig om CAN-bus!


Ett kit bestående av en XBB Dongle, som monteras i bilens OBDII uttag, och en XBB PowerUnit (relä) som kommunicerar trådlöst via Bluetooth med Dongeln. Varje PowerUnit har två separata utgångar som är fullt programmerbara, så vill man exempelvis ha extraljus inkopplat på utgång 1 så kan man enkelt koppla in exempelvis positionsljus på utgång två.


Man kan montera upp till 4 stycken PowerUnits per Dongel. Maximalt 15A på utgång 1 och 5A på utgång 2. Alla inställningar görs i XBB appen. Den fylls på med nya bilmodeller allt eftersom. Fungerar till både Android & iOS.


OBS! Kolla så att din bil finns med på listan med kompatibla bilar. När du klickat på länken bläddra ner till bilmodeller som stöds för att se om din bil finns med på listan, finns den inte med så kommer den nog att komma, nya bilmodeller läggs till hela tiden.

 


Vad som medföljer:

 • 1 x XBB Dongle
 • 1 x XBB PowerUnit

 

XBB Dongle och XBB PowerUnit XBB Dongle och XBB PowerUnit XBB Dongle och XBB PowerUnit XBB Dongle och XBB PowerUnit

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg
0
  Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken
   Beräkna frakt
   Tillämpa kod