Om oss

Belysningsföretaget med säte i Skellefteå.
Med många års erfarenhet ser vi till att ni får den bästa belysningen utifrån ert behov och budget. Från arbetsbelysning till den lilla gårdstraktorn och dom stora gruvmaskinerna, till extraljus för shoppingbilen och semesterbilen. För yrkesfolk till glada pensionärer. Kort sagt har vi belysningen till just dig. Vi säljer, förmedlar och monterar främst belysning till fordon, men även till hem och offentliga miljöer.

Så oavsett om du behöver en riktigt långskjutande ficklampa på gården, en fantastisk pannlampa till promenaden eller hjälp med montering av extraljus, så finns vi här för dig!

Vi är även Work System Pro center. Work System är Sveriges snabbast växande varumärke inom bilinredning. Så behöver du en riktigt hållbar lösning till din arbetsbil till marknadens bästa priser så bistår vi med offert och montering på en skräddarsydd bilinredning. Färdiga lösningar finns i flertalet bilmodeller och arbetsbeskrivningar, så oavsett om du är elektriker eller rörmokare finns det en säker bilutrustning för just dig.

Om oss
Om oss
0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod