Om oss

Belysningsföretaget med säte i Skellefteå.
Med många års erfarenhet ser vi till att ni får den bästa belysningen utifrån ert behov och budget. Från arbetsbelysning till den lilla gårdstraktorn och dom stora gruvmaskinerna, till extraljus för shoppingbilen och semesterbilen. För yrkesfolk till glada pensionärer. Kort sagt har vi belysningen till just dig. Vi säljer, förmedlar och monterar främst belysning till fordon, men även till hem och offentliga miljöer.

Så oavsett om du behöver en riktigt långskjutande ficklampa på gården, en fantastisk pannlampa till promenaden eller hjälp med montering av extraljus, så finns vi här för dig!

Vi är även Work System Pro center. Work System är Sveriges snabbast växande varumärke inom bilinredning. Så behöver du en riktigt hållbar lösning till din arbetsbil till marknadens bästa priser så bistår vi med offert och montering på en skräddarsydd bilinredning. Färdiga lösningar finns i flertalet bilmodeller och arbetsbeskrivningar, så oavsett om du är elektriker eller rörmokare finns det en säker bilutrustning för just dig.

Om oss
Om oss
Sigill – 556998-9816-1

Vi är återförsäljare för bland annat

Skärmavbild 2023-02-24 kl. 09.42.04
BRL_logga_v2_85
WorkSystem-logo-2
Dräger_Logo.svg
images-2
calix_logo_1
Quick-Light Logo-2
dsm
dragkrokexperten-logo-1632747414.jpg
xbb
pgtech-logo
trucker_2021_x2
logo_1
logo-2
defaultlogo_sv
logo_small
Tershine-swedish_perfection_kopia_600x
pureest_logo_new
logo
payback-logo
0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod