Vind-/Bakrutefäste till V-Line Slim | 2-pack

Artikelnr: 151-WS83-VL-S-W20-PLE Kategori:

För montage på rutor mellan 20 och 90 graders lutning.

949,00 kr

Mer info

Vind-/Bakrutefäste till V-Line Slim | 2-pack

Produktspecifikt fäste för enkel installation/montering av V-Line Slim blixtljus i exempelvis vindrutan eller bakrutan.

För montage på rutor mellan 20 och 90 graders lutning.

Upptäck den banbrytande lösningen för diskret och elegant montering av varningsljus i din personbil. Vår slimmade kåpa är ett tillbehör till V-Line Slim Riktade Varningsljus och särskilt utformad för montering på bilens rutor och skapar en nästan osynlig installation som sömlöst smälter in i bilen.

– Bländningsfri: Den noggranna produktdesignen ökar både säkerheten, bidrar till en behagligare körupplevelse och skyddar förare och passagerare mot bländning.

– Aerodynamisk: Tillskillnad från traditionellt monterade varningsljus påverkar inte vår kåpa bilens luftmotstånd. Du behöver alltså inte oroa dig för försämrad bränsleeffektivitet.

– Enkel installation: Monteras enkelt och säkert med högkvalitativ dubbelhäftande tejp. OBS! För bästa resultat måste rutan rengöras noggrant före applicering.

– Hållbar tillverkning: Produkten är tillverkad av 100% återvunnen PETG som en del i ett arbete för hållbar miljö & produktutveckling. Denna slimmade kåpa är den optimala lösningen för den moderna bilföraren som värdesätter stil, funktion och säkerhet. Så uppgradera din bil redan idag!

 

Ytterligare information

Vikt 0,3 kg
0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod