Baspaket till lastbil | GAS MAD B2-112 & GAS TFP 500.1 24V

Artikelnr: 63-SETMADB2112PKT2-PLE Kategori:
Ett 24 volts baspaket från GAS – perfekt till lastbilen!

3,796,00 kr

Mer info

Baspaket till lastbil | GAS MAD B2-112 & GAS TFP 500.1 24V

I detta 24V baspaket så erbjuder vi en 12″ bas i en snygg och stadig låda, tillsammans med ett 24V slutsteg vilket gör detta paket perfekt för den som vill ha ett bättre bottenregister i sin lastbil. Grymt spelglatt!

GAS MAD B2-112 är en kaxig, välspelande och robust baslåda med en 12″-bas. En riktigt kaxig uppstickare med ett hett temperament! GAS har arbetat fram en imponerande och riktigt snygg baslåda som låter riktigt bra, med god stabilitet och en robust terminal. Effekttåligheten ligger på 350W RMS – det innebär alltså att det är en baslåda som verkligen tål att spelas. Baslådan är klädd i filt och har broderade detaljer i orange. Rekommenderat tillbehör: Lågnivåkabel Scania/Man/DAF fordon


 • Välspelande baslåda
 • 350W RMS / 700W MAX
 • 4 Ohm
 • 38 Hz avstämning
 • Kaxig GAS MAD-design

Kreativa lösningar leder till ett bättre ljud
Med MAD B2-112 har GAS Audio Power byggt en unik låda till sitt spelglada S2-124-element. S2-serien har en robust, styv och tålig kon som tillverkats av formsprutad polypropen (“injection moulded polypropylene”, IMPP) som tål de tuffaste resonanserna och membranuppbrotten. Ge B2-112 rå kraft och du kommer att belönas!

Grymt välspelande bas
En teknik som kallas USG (“Unity Surround & Gasket”) slår samman konen och upphängningen. Konen har inget slut – den går snyggt upp över till upphängningen. Snacka om att maximera konarean! Detta är även optimalt sett till hur baselementet rör sig när det spelas. Det gör att S2-serien spelar mer linjärt när de spelar din favoritmusik. Musikaliskt och grymt välspelande!


En vansinnigt bra baslåda

S2-elementen är bara ett skäl till varför MAD B2-112 spelar så bra. GAS har arbetat fram en helt ny baslåda med ett par riktigt intressanta finesser som tar stabilitet och ljud till en helt ny nivå. Lådan tillverkas av 15mm MDF och är täckt med svart filtmatta som dekorerats med snygg brodyr. Inne i lådan finns något som GAS kallar Triangle X-bracing, en form av hörnkantslister som ger den extra stabilitet. En portad låda är alltid rolig att spela med, därför hittar du en port under varje element. Portöppningarna är vinklade med en fastskruvad stålstabilisator för bättre luftflöde och mindre distorsion.


Robust på fler sätt än ett

Om du tycker lådan är smart utformad, vänta tills du ser terminalen! GAS har tagit fram en ny och rund terminal som är extremt robust. Terminalskruvarna har sexkantshuvud och ett utfräst spår för lättare åtdragning. Detta gör baslådan lätt att koppla in och du kan vara säker på att högtalarkabeln sitter som den ska. B2-112 levereras komplett med fästen, skruvar och terminalnyckel.

GAS TFP 500.1 24V är ett kompakt och lätt slutsteg, speciellt utformat för att driva en baslåda i lastbil eller annat 24 volts-fordon. En kompakt utformning gör att slutsteget enkelt får plats i små utrymmen och en snygg design gör att du slipper gömma undan det.

Effekthantering: 
1 x 500W RMS @ 2 ohm
1 x 300W RMS @ 4 ohm
T.H.D <0.3%

Slutsteget bygger på klass-D teknologi, vilket bäddar för mycket kraft och en hög effektivitet. Denna teknologi genererar också en låg värmeutveckling, som i sin tur ger tillfredsställande kraft till ljudsystemet. Slutsteget är utrustat med variabelt lågpassfilter. Bass-remote ingår.

Ytterligare information

Vikt 8 kg

Du kanske också gillar …

0
  Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken
   Beräkna frakt
   Tillämpa kod