FoamGun + Chemical Of Sweden – Power Foam

Artikelnr: 27-1006-pkt-PLE Kategori:

Paket med Foam gun + Chemical Of Sweden – Power Foam 1L

Det ursprungliga priset var: 624,00 kr.Det nuvarande priset är: 499,00 kr.

Mer info

FoamGun + Chemical Of Sweden – Power Foam

Paket med en FoamGun tillsammans med Chemical Of Sweden – Power Foam
Snow-X Foam Gun kommer med 7 st olika munstycken som passar de flesta vanliga märken såsom Karcher K – HD, Kranzle 22m, Lavor, Bosch, Nilfisk 1/4. Vattentemperatur får inte överstiga +60°C.
 • Flöde: 20L/min
 • Maximal vattentemperatur: +60°C
 • Tryck maximalt 220 Bar/3200 PSI
 • Munstycke 1,25mm
 • Flaska volym 1 L
 • De flesta vanliga adaptrar ingår i paketet: Karcher K-Sarja, Karcher HD, Kranzle 22mm, Lavor, Bosch, Nilfisk 1/4″, Nilfisk Kew

Highly Concentrated Alkaline Snowfoam

LETAR DU EFTER EN RIKTIGT KRAFTFULL, SÄKER OCH GRYM FOAM? POWER FOAM ÄR THE GO TO! EN GRYM LÖSNING FÖR EXTREM RENGÖRING.

Vad är det? Powerfoam är en högpresterande trafikfilm och fettborttagare, levereras som ett ultrakoncentrat. 1L kan spädas för att göra 50L färdig att använda TFR som sedan körs genom ett injektionssystem eller används via en manuell pumpspruta, skumslans eller liknande.
Det nya receptet gör den sjukt effektiv mot organisk smuts och samtidigt skonsam mot kromade ytor såsom takrails, backspeglar och njurar. Riktigt högskummande och väldoftande formula!
Vad är den gjord av? Powerfoam är tillverkad av de bästa råvarorna med prestandard i tanke. När den är utspädd är den icke-frätande eller frätande och säker på de flesta material förutom obehandlade eller omålade metaller/aluminium.
Vad är fördelarna? Med Powerfoam kan du i princip transportera en 200L TFR var som helst i en 5L dunk ultrakoncentrat, och sedan tillsätta vatten på plats för att skapa den slutliga produkten. När allt kommer omkring vill ingen betala för vatten, eller hur?
Hur passar den in i tvättprocessen? Powerfoam används som en del av förtvättsprocessen för att ta bort tung vägsmuts, salt, grus och organisk avfall. Power foam trf ska sprayas över fordonet, tillåts ligga på i upp till 5 minuter och spolas sedan av för att ta bort upp till 95 % av synlig smuts. Alternativt kan du använda i kombination med ett skumsystem och borste, detta är särskilt effektivt större fordon där en längre verkningstid krävs.

Hur produkten används

 1. Applicera produkten med skumlans.
 2. Låt verka en 2-5 minuter. Låt ej torka in.
 3. Njut när du ser hur smutsen dras ner från lacken.
 4. Spola av tills ytan är fri från skum.
 5. Fortsätt med nästa steg i tvättprocessen.

SPÄDNING
 • Manuell 1:10
 • Skumlans 1:25-1:50
 • Högtryckssystem 1:30-1:100

Ytterligare information

Vikt 1 kg

Du kanske också gillar …

0
  Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken
   Beräkna frakt
   Tillämpa kod