Chemical Of Sweden – Candy Super Bead | Våtvax

Artikelnr: 27-1016-PLE Kategori:

Högkoncentrerat Si02 våtvax som ger skydd till alla yttre ytor, lack, glas, hjul mm.

99,00 kr

Mer info

Chemical Of Sweden – Candy Super Bead | Våtvax

Instant Spray On Rinse Off Protection

ETT AV DE ENKLASTE SÄTTEN ATT SKYDDA ALLA UTVÄNDIGA YTOR PÅ SEKUNDER!

Vad är det? Banana Super Bead är ett hög koncentrerat Si02 våtvax som ger skydd till alla yttre ytor, lack, glas, hjul etc. Går utmärkt att spä ut för att få mer våtvax för pengarna, med en hållbarhet på 1 månad.
I ett kick får den din bil att se ut som ny året runt med lätthet. Man riktigt ser när medlet träffar vattnet och vattnets ytskikt bara spricker upp på hundradels sekunder.
Lämnar en riktigt hal yta som stöter bort vatten och vägdamm, dessutom luktar den riktigt gott och gör bilen extremt lätt att torka av.
Vad är den gjord av? Banana Super Bead är packad med positivt laddade polymerer som omedelbart fastnar av ditt fordons lack, när de väl kommer i kontakt tar det bara några sekunder för dessa polymerer att bilda en barriär med ytan.
Detta gör att när resterna sköljs bort lämnar den efter sig en extremt hydrofobisk yta som avstöter smuts och vatten som ingenting.
Vad är fördelarna? Banana Super Bead ger dig möjligheten att lägga ner ett hållbart skydd på cirka 1-2 månader på ett ögonblick. Den är särskilt användbar vid skydd av stora fordon som skåpbilar och husbilar, på grund av dess förmåga att appliceras via en skumlans eller pumpspruta.
En annan användning är som underhållsskydd eller torkstöd, vilket gör att du enkelt kan hålla ditt fordon på topp året runt.
Hur passar den in i tvättprocessen? Banana Super Bead ska användas direkt i slutet av tvätten, i form av ett torkstöd eller sista hydrofobisktskydd. Efter applicering bör du alltid torka av ditt fordon.
EVO serien kan användas efter torkning för att ge en ännu vassare finish och extremt bra skydd.

Hur produkten används

Tvätta bilen noggrant och spola av. När bilen fortfarande är blöt: spraya produkten på bilen. Produkten fungerar också bra på fälgar, plast, gummi, glas m.m. Normal åtgång per bil är max 0,5 dl.

 

Spola omgående av med vatten, gärna högtryck. Torka bilen. Låt inte produkten torka in. Spola direkt efter applicering. Spruta ej på varma ytor. Färdig att använda, skall ej spädas.


SPÄDNING

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg

Du kanske också gillar …

0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod