Chemical Of Sweden – Crazy Bubble Shampoo | Foam schampo

Artikelnr: 27-1008-PLE Kategori:

Fritt från tillsatser så du riskerar inte att täppa till eller täcka över befintligt skydd på lacken med ett lågkvalitativt vax som du kan hitta i andra wash and wax schampon.

99,00 kr

Mer info

Chemical Of Sweden – Crazy Bubble Shampoo | Foam schampo

Pure Shampoo With No Gloss Enhancers Or Waxes

ETT EXTREMT HALT OCH MYCKET KONCENTRERAT SCHAMPO SOM HELT ENKELT GER HÖGSTA MÖJLIGA PRESTANDARD!

Vad är det? Crazy Bubble Shampoo är designat för att rengöra ditt fordon extremt bra och är fri från tilsatts av vaxer och SI02. Dess extremt hala karaktär gör den perfekt för att tvätta keramiskt skyddade fordon då svamnpen glider lätt.
Eftersom det inte finns några tillsatser i detta schampo så riskerar du inte att täppa till eller täcka över befintligt skydd på lacken med ett lågkvalitativt vax som du kan hitta i andra wash and wax schampon.
Crazy Bubble Shampoo är även extremt högskummande och perfekt att använda i en skumlans, även under tvätt så spricker inte ytan på schampot som resulterar i att det kan ligga på längre!
Vad är den gjord av? Crazy Bubble Shampoo är gjord av endast 3 ingredienser, 2 rengörande ytaktiva ämnen och ett som hjälper till att rengöra trafikfilm samtidigt som det är naturligt antistatiskt. Detta gör att schampot lätt kan sköljas bort utan att lämna rester efter sig.
Vad är fördelarna? Crazy Bubble Shampoos höga utspädningsförhållande på 1:200, säkert på alla fordon inklusive matt och satinlack eller wrappade fordon, och extremt hög prestandard, är de utmärkande egenskaperna hos detta schampo. Det är helt enkelt en fröjd att använda och ett pålitligt premiumschampo.
Hur passar den in i tvättprocessen? Crazy Bubble shampoo används under schamponerings fasen, vi rekommenderar att du alltid förtvättar ditt fordon med något som Powerfoam eller Pearfoam för att ta bort så mycket synlig smuts som möjligt innan du rör vid fordonet. detta minimerar risken att orsaka tvättrepor.

Hur produkten används

Häll schampo i en hink och fyll på med rent vatten. Använd ca 80 ml schampo till 10 liter rent vatten. Anpassa efter ytan som ska rengöras. Applicera produkten med en svamp och spola av med rent vatten.


SPÄDNING

Hink upp till 1:200 Går även utmärkt att använda i skumlans!

Vår Foam Gun hittar du här!

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg

Du kanske också gillar …

0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod