Chemical Of Sweden – EVO QDX

Artikelnr: 27-1019-PLE Kategori:

Om du känner att din keramiska behandling behöver en liten förstärkning på den glansiga fronten eller lite extra vattenavstötning eller bara en grym försegling är det här produkten för dig.

369,00 kr

Mer info

Chemical Of Sweden – EVO QDX

Solvent Based Ceramic QDX For Hydrophobic Coatings or a xtreme protection

EN KRAFTFULL QUICKDETAILER SOM ÄR DESIGNAD SPECIFIKT FÖR UNDERHÅLL AV KERAMISKT BRHANDLADE FORDON!

Vad är det? EVO QDX skapades efter att vi snubblade över ett problem. Traditionella vattenbaserade quick detailer används vanligtvis som en snabb påfyllning av en keramisk coating.
Men eftersom dessa beläggningar är naturligt hydrofobiska och resistenta mot nästan allt som appliceras på dem, med dessa cuick detailers som är vattenbaserade, drog vi slutsatsen att över 60 % av produkten slösades bort på grund av att den inte kunde binda till ytan.
Så därifrån kommer EVO QDX för dig som inte vill kasta pengar i sjön. Med en hållbarhet upp till 8 Månader är detta en riktig best!
Vad är den gjord av? EVO QDX är skapad av specialiserade lösningsmedel som kan trängaa igenom en hydrofobisk yta.
Detta gör att det höga Si02-innehållet i denna produkt, som vanligtvis inte finns i en snabb detalj, kan fästa helt vid lacken och ge maximal effekt.
Vad är fördelarna? Du kan förvänta dig en otrolig halhet från denna produkt, den fungerar på molekylär nivå och till skillnad från andra quick detailers vi erbjuder skapar detta inte en jämn beläggning över ytan, utan snarare tränger ner i den keramiska beläggningen.
Detta kan endast ses i mikroskop, men att fylla förstäka skyddet med EVO QDX förändras ytspänningen dramatiskt och gör att du kan tvätta fordonet nästan utan något motstånd alls.
Detta minskar i sin tur risken att du repar din lack och gör att fordonet se bra ut längre. Det hjälper också till med att öka det hydrofobiska skyddet och funkar extremt bra att appliceras på en bil som inte är keramisk behandlad.
Hur passar den in i tvättprocessen? EVO QDX är den snabba quick detailern. Du bör endast använda den på ett rent och torrt fordon.
Eftersom det är lösningsmedelsbaserat fungerar det inte som en waterless wash eller snabb avtorkning på ett dammigt fordon och du bör bara använda den på ren bil.
Om du känner att din keramiska behandling behöver en liten förstärkning på den glansiga fronten eller lite extra vattenavstötning eller bara en grym försegling är det här produkten för dig.

SPÄDNING

Används outspädd

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg
0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod