Chemical Of Sweden – Hydro Slick Shampoo | Högglans schampoo

Artikelnr: 27-1009-PLE Kategori:

Fritt från tillsatser så du riskerar inte att täppa till eller täcka över befintligt skydd på lacken med ett lågkvalitativt vax som du kan hitta i andra wash and wax schampon.

139,00 kr

Mer info

Chemical Of Sweden – Hydro Slick Shampoo | Högglans schampoo

Infused with hydrophobic technology and high gloss finish

ETT EXTREMT EFFEKTIVT OCH MYCKET KONCENTRERAT SCHAMPO SOM HELT ENKELT GER HÖG GLANS OCH GÖR DEN EXTRA LÄTT ATT TORKA AV!

Vad är det? Hydro slick shampoo är precis vad du behöver för att ge din bil en magisk glans som du aldrig sett förut. Med vår unika formel kan du förvandla din bil till en glittrande dröm som kommer att få alla att titta.
Högglans schampo är också utformad för att rengöra bilen på ett skonsamt sätt. Detta innebär att det inte innehåller hårda kemikalier eller slipmedel som kan skada bilens lack. Istället innehåller Hydro slick shampoo milda rengöringsmedel som skonsamt tar bort smuts och föroreningar från bilens yta.
Hydro slick shampoo är en typ av bilschampo som är utformad för att ge en högglansig finish på bilens lack. Detta uppnås genom att schampot innehåller ingredienser som ger en högre reflektionsgrad på bilens yta. Så om du vill ha en bil som ser ut som om den kom direkt från fabriken, prova vår Hydro slick shampoo idag. Du kommer inte att ångra dig
Vad är den gjord av? Hydro slick shampoo är uppbyggt av två huvudsakliga komponenter: rengöringsmedel och tillsatser som ger högglans. Tillsatserna i schampot inkluderar ofta polymerer och vaxer som hjälper till att ge bilens lack en djupare glans. Dessa tillsatser fungerar genom att skapa en skyddande barriär på bilens yta som reflekterar ljus och ger en högglansig yta.
Vad är fördelarna? Fördelen med Hydro slick shampoo är att det ofta innehåller ingredienser som skyddar bilens lack från skador. Till exempel kan högglans schampo innehålla polymerer som skapar en skyddande barriär på bilens yta. Denna barriär kan hjälpa till att förhindra skador som orsakas av UV-strålar, föroreningar och andra faktorer som kan påverka bilens lack.
Högglans schampo ett utmärkt val för bilägare som vill ha en högglansig finish på sin bil. Det är utformat för att rengöra bilen på ett skonsamt sätt samtidigt som det ger en högre reflektionsgrad på bilens yta. Dessutom innehåller högglans schampo ofta ingredienser som skyddar bilens lack och ger en vattenavstötande yta.
Hur passar den in i tvättprocessen? Hydro Slick Shampoo används under schamponerings fasen, vi rekommenderar att du alltid förtvättar ditt fordon med något som Powerfoam eller Pear swowfoam för att ta bort så mycket synlig smuts som möjligt innan du svampar fordonet, detta minimerar risken att orsaka tvättrepor.

Hur produkten används

Häll schampo i en hink och fyll på med rent vatten. Använd ca 50 ml (1/2 dl) till 10 liter vatten. Applicera produkten med en svamp. Spola av med rent vatten och eftertorka ytan med microfiberduk. Tvätta inte bilen i starkt solsken.


SPÄDNING

HINK 1:100 Går även utmärkt att använda i skumlans!

Vår Foam Gun hittar du här!

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg

Du kanske också gillar …

0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod