Chemical Of Sweden – Hyper view | Fönsterputs

Artikelnr: 27-1013-PLE Kategori:

Med de senaste patentskyddade ytaktiva medlen kan Hyper view rengöra exceptionellt bra samtidigt som det lämnar en antistatisk effekt på glaset.

99,00 kr

Mer info

Chemical Of Sweden – Hyper view | Fönsterputs

Professional Strength Streak Free Glass Cleaner

RENGÖRING AV GLAS BEHÖVER INTE VARA JOBBET ALLA HATAR, HYPER VIEW RENGÖR GENOM FETT OCH RESTER SEN AVDUNSTAR DEN SPÅRLÖST

Vad är det? Hyper view är ett glasrengöringsmedel som är utformat för att enkelt rengöra bilglas både inifrån och ut, och säkerställa ett fläckfritt resultat varje gång.
Det är lätt att missa små ytor när man torkar av glasrengöringsmedel, och vanligtvis lämnar de ett litet spår av rester i dessa situationer. Det har har tagit hands om med Hyper view.
Vad är den gjord av? Med de senaste patentskyddade ytaktiva medlen kan Hyper view rengöra exceptionellt bra samtidigt som det lämnar en antistatisk effekt på glaset.
Detta förbättrar glasets synlighet, minskar ansamling av damm och smuts och hjälper till med ren avdunstning av eventuella rester. Lämna ditt glas verkligen fläckfritt varje gång.
Vad är fördelarna? Den fina balansen mellan ett starkt glasrengöringsmedel som ofta kan lämna kvar medelsrester på glaset, och ett svagt glasrengöringsmedel som inte rengör den tyngre smutsen är mycket svår att uppnå.
Med Hyper view har vi förlitat oss på specialiserade tillsatser för att uppnå denna tunga smutsrengöringen med en fläckfri finish. Några av dessa är vanligare inom den kommersiella flygindustrin, detta gör att du kan slutföra dina glasrengöringsjobb enkelt, snabbt och utan att du ska behöva jaga kladd.
Hur passar den in i tvättprocessen? Typer View kan användas före, under eller efter tvättprocessen. Det är lätt att använda när som helst och kan användas innan man applicerar ett glas förseglings medel eller för att ta bort inre fingermärken, nicotin-rester etc. Det är alltid en bra produkt att ha till hands, speciellt om du har kladdiga barn i bilen.

Hur produkten används

Spraya på den torra ytan och torka av med microfiberduk eller luddfritt papper. Produkten är redo att användas.


SPÄDNING

Används outspädd

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg
0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod