Chemical Of Sweden – Tyre Shine

Artikelnr: 27-1004-PLE Kategori:

Tyre Shine är en vattenbaserad däckglans som har designats för enkel applicering, hållbarhet och för att ge ett naturligt OEM-utseende till dina däck.

199,00 kr

Mer info

Chemical Of Sweden – Tyre Shine

Sprayable Si02 Tyre Dressing

EN KRAFTFULL DÄCK DRESSING MED EN SATIN FINISH OCH SUPERBRA FÄRGÅTERGIVNING !


Vad är det? Tyre Shine är en vattenbaserad däckglans som har designats för enkel applicering, hållbarhet och för att ge ett naturligt OEM-utseende till dina däck. Den kan även användas på vissa omålade plast- och gummiytor och har en hållbarhet på upp till 4 veckor.
Extremt enkel att använda bara att spraya på en applikator och svepa runt däcket ingen eftertorkning behövs då den jämnar ut sig själv. En behandling håller upp till 4 veckor tack vare formulan på våran Tyre Shine så stöter den även bort vatten och smuts.
Vad är den gjord av? Inte din typiska vattenbaserade Tyre Shine, Tyre Shine använder vatten som ett mjukgörande medel som mättar gummit, vilket sedan tillåter att Si02-polymererna i produkten absorberas. De härdar sedan för att bilda en barriäreffekt mellan gummiytan och eventuellt vatten eller smuts som träffar hjulet. Detta håller däcket renare längre, stöter bort vatten och smuts och behåller ett naturligt utseende så länge som möjligt. Som en extra bonus har den en fantastisk doft.
Vad är fördelarna? Tyre Shine kombinerar enkel användarvänlighet med professionella resultat. Det är en säker och enkel produkt att använda och kräver bara cirka 4 sprayer för att täcka ett stort däck. Kombinera detta med dess förmåga att användas för att klä gummi och plast, gör det till en prisvärd och mycket mångsidig produkt.
Hur passar det in i tvättprocessen? Tyre Shine ska användas efter tvätten av ditt fordon, se till att dina däck är så torra som möjligt innan du applicerar och sprid ut produkten med en svampapplikator eller en däck borste. Vänta några minuter innan du flyttar fordonet och du är igång!

Hur produkten används

Ytan skall vara rengjord och torr före applicering. Spraya produkt på en svamp och applicera på ytan. Om man vill ha mer glans, låt produkten torka under några minuter och applicera igen enligt ovan. Produkten går även att spraya direkt på däckssidorna.


SPÄDNING

Används outspädd

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg
0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod