Payback Moly Chain Lube 0,4-20L (150cst)

Artikelnr: N/A Kategori:

Från 195,00 kr

Från 195,00 kr

Volym
Detta val är obligatoriskt
400ml 4 Liter 20 Liter
Clear selection

Mer info

Payback Moly Chain Lube 0,4-20L (150cst)

KEDJESMÖRJNING

Moly Chain lube är ett extra trycktåligt kedjesmörjmedel för alla kedjor och hastigheter. Finns i varianter från extremt penetrerande till droppfri & vidhäftande beroende på viskositet.


ÖKAD LIVSLÄNGD
Moly Chain lube är baserad på flera typer av basoljor med en mycket trycktålig additivteknik som ger kedjor i mycket tuffa förhållanden upp till 3 ggr längre livslängd mot traditionella kedjeoljor.

TRYCKFÖRSTÄRKT
Innehåller friktionsreducerande, och starka tryckförstärkande ämnen av PTFE och syntiserad molybden-disulfid. Dessa ämnen bildar en stark, slät och fast smörjfilm med låg på metallytor skyddar under perioder när smörjfilmen är liten eller obefintlig och klarar tryck upp till 35 ton/cm2.

RESISTENT
Moly Chain lube är mycket resistent mot vatten, saltlake och flera andra kemiska angrepp.

VISKOSITET 150
En vidhäftande och droppfri kedjeolja vilket passar för större kedjor i mindre dammiga miljöer.

VISKOSITET 68
En hög penetrerande kedjeolja med låga vidhäftning. Passar så väl i smutsiga som i rena miljöer och för de flesta hastigheter.

OLJOR FÖR DAMMIG MILJÖ
Viskositet 22 är transparent, binder inte smuts och penetrerar enkelt in i kedjans alla rörliga delar, även för O-ringskedjor. Utmärkt för små kedjor i alla miljöer och t.ex Crossmotorcyklar som utsätts för extremt smutsiga miljöer.

CENTRALSMÖRJNING
Viskositet 46/120 är en tunn, penetrerande och en lätt pumpar specialolja för centralsmörjnings-system i extremt dammig miljö. Innehåller flera typer av basoljor och lösningsmedel. En olja som rengör kedjor och ökar kraftigt i viskositet från 46 till 120 efter applicering och får då sin höga vidhäftning och styrka i länkarna.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN
Cyklar, motorcyklar i alla miljöer. Gruvindustri, marin utrustning, mobil och industriell utrustning, sopbilar samt inom jordbruk i bl.a rundbalspressar.

Ytterligare information

Vikt N/A
Volym

400ml, 4 Liter, 20 Liter

0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod