Tershine APC – Interior Cleaner + Supermjuka penslar

Artikelnr: 22-3005-PLS Kategorier: ,

NYHET! Finns nu även i Bergamott & Eukalyptus! APC – Interior Cleaner är ett högeffektivt allrengöringsmedel som primärt är tänkt att användas på insidan av fordonet.

Från 295,00 kr

Från 295,00 kr

Doft
Detta val är obligatoriskt
Melon Lime Grönt äpple Viol Cederträ Bergamott Eukalyptus
Clear selection

Mer info

Tershine APC – Interior Cleaner + Supermjuka penslar

Interiörpaket – en Allrengöring tillsammans med supermjuka penlar – Välj mellan 7 olika dofter!

Kemresistenta och supermjuka penslar.

* Ett måste för att ordentligt få rent på insidan
* Mycket skonsamma
* Kemresistenta
* Hög kvalitet
* Många användingsområden

Grymt mjuka penslar med ungefär samma känsla som sminkborstar, dvs ruggigt skonsamma! Likadana skaft som övriga penslar men dessa är ännu snällare mot alla typer av material och kommer i två storlekar. Självklart får man välja hur man vill göra med dom men, den större på 18mm (borsten) tycker vi är fantastiska på utsidan runt emblem, lampor, lister etc. Den något mindre på 16mm lämpar sig kanonbra för insidan. Men såklart avgör ni själva hur och till vad dom ska användas. Givetvis kemresistenta!

 

Säljes i ett set bestående av två stycken och levereras i en smutt kartong!

Storlekar: 16 mm och 20 mm

 

 

 

 

 

 

 

APC – Interior Cleaner är ett högeffektivt allrengöringsmedel som primärt är tänkt att användas på insidan av fordonet. Lämpar sig mycket väl för exempelvis textil, skinn, Alcantara, plast, gummi med mera. Rengör i ett drag och lämnar ingen jobbig hinna efter sig.

Nu i uppdaterad formula som innehåller en helt fantastisk odör-eliminerande funktion, blockerar och “dödar” dålig doft men behåller den fräscha (ja det låter flummigt, men du kommer inte bli missnöjd). Finns med Lime, Grönt Äpple, Viol, Cederträ, Bergamott, Eukalyptus eller Melon som doft, det är inte vattenmelon utan en lite söt fräsch doft bara så det blir inte too much.


Går galant att späda ut om ni känner för det, ni får prova er fram vad ni gillar bäst men tänk på att ju mer ni späder den ju sämre blir odörblockeringsfunktionen! Men allt mellan 1:1 -1:25 beroende på smutsighetsgrad.

1. Duscha på valfri yta (eller i duk)
2. Använd borste för att rugga upp ytan om det är mycket skitigt.
3. Torka av med valfri mikrofiberduk
4. Ja jag vet, superenkel att använda!

Om ni vill boosta på odörblockerings-funktionen lite extra så prova att duscha lite på mattorna i bilen och använd fläktens återcirkulerande funktion (så det får dra runt i kanaler, filter osv). Sen är det bara torka av dom och njuta av den fräscha doften.

Tänk på att inte använda för mycket tryck med duken om ni rengör en sliten insida, bättre vara lite försiktig och använd penslar etc för att få upp smutsen! Samt självklart inte i direkt solljus osv.

Fungerar självklart kanon i hemmet också. Biologiskt nedbrytbar och innehåller inga högfluorerade ämnen (PFAS)! Kan bli lite grumlig när den står, bara skaka den innan användning. Så med andra ord inget fel.

Ytterligare information

Vikt 0,5 kg
Doft

Melon, Lime, Grönt äpple, Viol, Cederträ, Bergamott, Eukalyptus

Du kanske också gillar …

0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod