Tershine Magnify – Wax

Artikelnr: 22-1014-PLS Kategori:

Högpresterande polymerer som gör denna produkt helt unik i dagsläget!

598,00 kr

Mer info

Tershine Magnify – Wax

Magnify – Wax 100 ml är en härlig kombination av old school som möter framtidens glossy gloss! Riktig Carnuba (naturlig), högpresterande polymerer och det som gör denna produkt helt unik i dagsläget, Plated Silica Powder! Utan att bli för mycket ”buzzwords” så har i alla fall Magnify – Wax riktigt balla filler -egenskaper (fyller lättare repor), oerhört lätt att lägga och riktigt trevlig hållbarhet. Självklart blir det massvis av glossy gloss och en grymt hydrofobisk yta (vattenavstötande)!


Den är verkligen superlätt att lägga och ni behöver absolut inte känna någon stress att torka av den direkt, utan kan i lugn och ro njuta av processen och göra hela fordonet innan ni buffar av den.

1. Tvätta fordonet som vanligt och torka ytan, skippa sprayproduker så som Refract eller Apex+!

2. Applicera ett tunt lager med valfri applikator (ca 5-10 ml för en normalstor bil). Det går fint applicera hela bilen i en stöt.

3. Buffa av ordentligt, gärna med två dukar. Jag rekommenderar vår Fluff -duk för denna process. Men går självklart även med andra också.

4. Sätt dig ner och beskåda the future of glossy gloss!


Vill man laborera med filler-egenskaperna så kan man applicera ett tjockare lager och låta allting torka lite längre. Vi har provat allt från 5 min upp till 2 timmar innan vaxet buffats av från ytan, men prova er gärna fram till vad ni gillar bäst själva. Oavsett så är produkten enormt enkel lägga. För att få ut maximal hållbarhet så bör fordonet stå inne ett par timmar efter applicering (gärna över natten ish). Om man vill så är det kanon köra med vår Prime – Panel Wipe innan för att rengöra ytan och öka vaxets möjlighet att binda mot ytan, men absolut inget måste.


Är något mjukare i sin konsistens för att få en jämn applicering och tänk på att less is more, behövs inte många ml för en hel bil.

Går självklart att toppa vaxet mer Apex+ eller Refract men gör gärna då detta vid nästkommande tvätt eller låt det härda minst 12h timmar. Fungerar utmärkt på i stort sett alla ytor och fordon inklusive, båt, husbil/vagn, grävmaskin mm.

Doft:  Fruktig

Förvaras frostfritt.

Ytterligare information

Vikt 0,3 kg
0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod