Tershine Refract V2

Artikelnr: 22-1009-PLS Kategori:

Recraft V2 skapar ett enormt härligt djup och 3D -känsla i lacken som kommer sitta i allt från ett par veckor upp till ett par månader!

298,00 kr

Mer info

Tershine Refract V2

Tershine Refract V2

Refract V2 – Ceramic Quick Coat är en helt ny-formulerad produkt från grunden upp. Det är en så kallad keramisk spray som ger fantastisk glans, skydd och massvis av avrinning, se den som ett lackskydd light. Betydligt enklare (mot V1) att applicera på torr bil då den är “fetare” i sin konsistens vilket gör att man ser vart man lagt ut den. Den är primärt tänkt att läggas på torr bil med en mikrofiberduk men fungerar såklart även som torkstöd och wet coat, viktigt ni använder högtryck vid avspolning om den skall användas som wet coat.

Den skapar ett enormt härligt djup och 3D -känsla i lacken som kommer sitta i allt från ett par veckor upp till ett par månader, helt beroende på grundförutsättningar osv. Som ni vet sen innan, ogillar jag skarpt att säga en exakt tid något kommer hålla (då det är omöjligt). Innehåller inga högfluorerande ämnen vilket gör den snällare mot människa och miljö, detta är väldigt ovanligt för denna typ av produkt!

Ytterligare information

Vikt 1 kg
0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod