Arcsound HAZE gen.2 | Partyhögtalare med trådlös mikrofon och Bluetooth

Artikelnr: 3-925HAZE-PLE Kategorier: , ,

Låt festen starta! En partyhögtalare med stort och imponerande ljud från svenska Arcsound.

3,990,00 kr

Mer info

Arcsound HAZE gen.2 | Partyhögtalare med trådlös mikrofon och Bluetooth

Gör din fest oförglömlig med Arcsound HAZE (gen. 2) – den ultimata festhögtalaren! Med sitt imponerande och fylliga ljud kommer HAZE att skapa timmar av dansglädje – hela natten lång om så önskas! Och det bästa av allt? Du behöver inte oroa dig för strömförsörjning, med upp till 11 timmars batteritid kan festen fortsätta utan avbrott. Men om du vill fortsätta festa ännu längre kan du enkelt ansluta HAZE till närmaste vägguttag och låta musiken rulla vidare.

 • Två välspelande 8” element i snyggt kabinett
 • 120W (RMS) rå kraft, kan spela riktigt högt
 • Upp till 11 timmars batteritid
 • Flertal olika EQ-lägen
 • Parkoppla två högtalare trådlöst för stereoljud
 • LED-belysning som följer musiken
 • Två hjul gör den lätt att rulla med sig
 • Trådlös mikrofon och fjärrkontroll medföljer

 

Episkt ljud
Njut av ljud i sin mest episka form. HAZE är utrustad med två kraftfulla 8-tums element som sprider ljudet på ett sätt som verkligen imponerar. Du kan höja volymen utan att tveka, denna högtalare är byggd för att leverera bombastiska ljudupplevelser.

Krydda ljudet och öka basen!
För att ge dig ännu mer kraft och fyllighet i ljudet kan du trådlöst parkoppla två HAZE-högtalare och njuta av ett imponerande stereoljud. Låt musiken omsluta dig och dina gäster för en uppslukande festupplevelse. Med flera olika EQ-lägen kan du enkelt justera efter smak och tycke.

Tveka inte att leka runt och välja ett EQ-läge som passar just dig och din musiksmak! Här på BRL är vi särskilt förtjusta i “Pop” och “Jazz”-läget, som ger ett härligt tryck och en extra knuff när det kommer till de lägre frekvenserna i registret. Du kan även sänka eller höja bas och diskant med BA+/- respektive TR+/TR-knapparna på högtalarens kontrollpanel. Ett utmärkt sätt att ge denna partyhögtalare en extra dos energi och sätta fart på festen!

Högtalaren som bjuder på en ljusshow
Men ljudet är inte allt – vi vet att en fest inte är komplett utan rätt atmosfär. Därför har HAZE dekorativa LED-lampor som synkroniseras med musiken och skapar en fantastisk ljusshow. Byt mellan olika ljusshower, inklusive pulserande effekter och stroboskop, för att skapa den perfekta festmiljön. Om du vill fokusera på tal eller presenter kan du enkelt stänga av eller justera ljuseffekterna med ett enkelt knapptryck.

 

Goda anslutningsmöjligheter, stor potential
Med HAZE får du också otroliga anslutningsmöjligheter. Oavsett om du vill ansluta trådlöst via Bluetooth 5.0, använda en 3,5 mm AUX-kabel eller koppla in en gitarr, så är HAZE redo att leverera. Dessutom finns det två mikrofoningångar för dig som vill lägga till egen sång eller tal. Du kommer att vara imponerad av den mångsidighet som denna högtalare erbjuder.

 

Trogen kompanjon på evenemangen!
Och glöm inte att HAZE är din bästa festkamrat, vare sig det är en privat tillställning eller ett stort evenemang. Den är bärbar och enkel att ta med sig tack vare sina praktiska hjul. Ta med dig HAZE på dina äventyr och skapa minnen som varar livet ut.

 

För att göra det ännu bättre kommer en trådlös mikrofon med i kartongen. Håll tal, sjung karaoke eller hälsa dina vänner, familj eller publik välkomna. Med HAZE tar festen aldrig slut!

Med Haze tar festen aldrig slut
Så släpp loss, njut av fantastiskt ljud, imponerande ljusshower och en obegränsad festupplevelse. Arcsound HAZE är högtalaren som kommer att göra din fest legendarisk!

OBS! Den andra generationen av Haze skiljer sig en hel del internt från den första generationen, vilket innebär att bland annat mikrofonen från gen. 1 inte fungerar. Du kan heller inte para ihop de två generationerna av Haze trådlöst.

 

Ytterligare information

Vikt 10 kg
0
  Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken
   Beräkna frakt
   Tillämpa kod