Dräger Alcotest® 4000

Det här är det självklara valet för dig som vill ha en säker alkotestare för dig själv och dina närmaste. Du kan diskret göra mätning när som helst, var som helst och får alltid trygga säkra besked . Den är precis lika säker som alla de övriga alkotestarna Dräger tillverkar och som används av svenska polisen sedan 2005, men smidigare i formatet och  enklare att använda. En professionell alkomätare i  konsument-format helt enkelt.

3,995,00 kr

Mer info

Dräger Alcotest® 4000

Det här är det självklara valet för dig som vill ha en säker alkotestare för dig själv och dina närmaste.
Du kan diskret göra mätning när som helst, var som helst och får alltid trygga säkra besked. Den är precis lika säker som alla de övriga alkotestarna Dräger tillverkar och som används av svenska polisen sedan 2005, men smidigare i formatet och  enklare att använda. En professionell alkomätare i  konsument-format helt enkelt.

Batterilucka

Alcotest 4000 är utrustad med batterilucka vilket möjliggör att användaren själv kan byta batter


Den är testad och godkänd

Alkotestaren Dräger Alcotest 4000 erbjuder ett säkert sätt att testa sin alkoholhalt och ger ett tryggt besked.
Den uppfyller standarder för både privat (EN16280) och professionell (EN15964) användning.


Tysk kvalitet!

Alla Drägers alkotestare tillverkas i Lübeck i Tyskland. Det säkerställer att kvalitén är hög och att vi har bra kontroll på att ingen miljöförstöring sker med okontrollerade miljöutsläpp eller långa transporter från Asien.


Smidig

Det smidiga formatet och den tunna mikrofiberpåsen alkotestaren förvaras i tar minimal plats i en ficka eller väska. Munstycket sitter skyddat bakom ett lock när alkotestaren inte används. Extra munstycken finns att köpa i 5-förpackning. Notera att hanteringen av dessa munstycken inte är lämpade för tester på andra personer, då utformningen inte kan garantera nödvändig hygien mellan testperson och användare.


Kalibrering och underhåll

Alkotestaren ska kalibreras 1 gång per år för att säkerställa att instrumentet mäter på ett korrekt sätt. Det sker antingen hos oss eller hos en lokal återförsäljare. Det går också bra att enheten skickas in till Dräger inskicksservice.

Ytterligare information

Du kanske också gillar …

0
    Normal leveranstid 2-3 arbetsdagar.
    Din varukorg är tomTillbaka till butiken
      Beräkna frakt
      Tillämpa kod